مهدی اکبریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پروژه فاضلاب مسکن مهر 63 هکتاری خرم آباد همزمان با ایام دهه فجر به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به مشخصات فنی این پروژه تصریح کرد: این پروژه شامل طرح انتقال و خطوط جمع آوری فاضلاب سایت 63 هکتاری مسکن مهر خرم آباد است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان لرستان با اشاره به اجرای شش هزار و 170 متر لوله از جنس پلی اتیلن برای عملیاتی شدن این پروژه تصریح کرد: لوله های به کار رفته برای اجرای آن در اقطار 315 تا 600 میلی متر است.
اکبریان با اشاره به میزان اعتبار صرف شده برای اجرای پروژه فاضلاب سایت 63 هکتاری مسکن مهر خرم آباد بیان داشت: در مجموع برای اجرای این پروژه 32 میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.
وی یادآور شد: اجرای این پروژه بیش از 12 هزار نفر را تحت پوشش خواهد داشت.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان لرستان همچنین از بهره برداری از دو مخزن آب در خرم آباد با حضور استاندار لرستان در دومین روز از ایام دهه فجر خبر داد.
نظر شما