پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۲۴

اخبار ورزشی/

برگزاری هفته سوم دور برگشت لیگ والیبال گلستان/ تیم گنبد قهرمان ووشو گلستان شد

برگزاری هفته سوم دور برگشت لیگ والیبال گلستان/ تیم گنبد قهرمان ووشو گلستان شد

گرگان ـ خبرگزاری مهر: دبیر هیات والیبال گلستان از برگزاری هفته سوم دور برگشت لیگ والیبال نوجوانان و جوانان استان خبر داد، تیم ووشو گنبدکاووس نیز عنوان قهرمانی مسابقات ووشو استان گلستان را به خود اختصاص داد،

قربان توسن در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: هفته سوم دور برگشت لیگ والیبال نوجوانان و جوانان استان با انجام چهار دیدار پیگیری شد که در دو دیدار حساس و نفس گیر تیم های گرگان و بامپوش گنبدکاووس به برتری رسیدند.

وی ادامه داد: در دیدار دو تیم گرگان و میدان آق قلا، تیم گرگان موفق شد با نتیجه سه بر دو بر نماینده آق قلا غلبه کند. این نتیجه برای تیم های بامپوش گنبدکاووس و کلاله نیز به دست آمد و با برتری بامپوش به اتمام رسید.

توسن تصریح کرد: در بازی سوم این هفته که بین تیم های علی آبادکتول و پارچه سرای داوود و علی بندرترکمن در سالن شهید داوود مزرعه علی آباد برگزار شد نماینده بندرترکمن با نتیجه سه بر یک بر حریف خود چیره شد.

به گفته وی، در بازی انجام شده بین تیم های جواهری گنبدکاووس و مینودشت تیم گنبد موفق شد با نتیجه سه بر یک برنده از میدان خارج شود.

دبیر هیات والیبال گلستان از برگزاری هفته چهارم لیگ والیبال نوجوانان و جوانان استان گلستان در رزو جمعه هفته جاری خبر داد.

رقابت 170 ووشوکار در علی آباد کتول/تیم گنبد قهرمان ووشو گلستان شد

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات ووشو قهرمانی استان گلستان گرامیداشت دهه فجر درسالن شهید داوود مزرعه علی آبادکتول برگزار شد و با قهرمانی تیم گنبدکاووس به کار خود پایان داد.

در این رقابت ها که با شرکت 11 تیم علی آباد کتول، مراوه تپه، کردکوی،  مینودشت،گنبدکاووس، آزاد شهر، بهاران، بندر گز، آق قلا، بهشهر و گرگان برگزار شد تیم های ووشو مینودشت و علی آبادکتول نیز بر سکوهای دوم و سوم قرار گرفتند.

این مسابقات با شرکت 170 ووشوکار استان در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد.

کد خبر 2227934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha