به گزارش خبرنگار مهر، در این بازی یکطرفه تیم قدرتمند و صدرنشین بلامنازع لیگ برتر با نتیجه 111 بر 54 برابر نماینده بسکتبال گرگان به پیروزی دست یافت و همچنان بدون شکست در صدر جدول باقی ماند.
قضاوت این مسابقه بر عهده "رضا آذرافزا" به عنوان سرداور به همراه "رسول داوری" و "مهدی میقاتی" بود. این نتیجه سنگین ترین شکست این فصل شهرداری محسوب می شود. شهرداری در بازی رفت برابر پتروشیمی بازی برابری به نمایش گذاشته بود و با نتیجه نزدیک 78 بر 75 مغلوب شده بود. تماشاگران گرگانی معتقد هستند که تصمیم اشتباه داور بازی رفت نقش پررنگی در جلوگیری از یک شگفتی ایفا کرد اما نتیجه بازی روز گذشته دو تیم دیگر جای هیچ حرف و حدیثی را باقی نگذاشت.
شهرداری با قبول پانزدهمین شکست فصل، کماکان در رتبه ماقبل پایانی لیگ قرار گرفته و عملاً شانسی برای رسیدن به جمع 8 تیم برتر را ندارد.
در حال حاضر شهرداری گرگان با 25 امتیاز پایین تر از استقلال زرین قشم که همین تعداد امتیاز را دارد و بالاتر از نیروی زمینی 22 امتیازی در مکان یازدهم جدول ایستاده است.
در هفته بیستم و یکم تیم شهرداری از تیم رده دومی مهرام تهران پذیرایی می کند که این مسابقه آخرین میزبانی نماینده گرگان در دور مقدماتی لیگ برتر بسکتبال خواهد بود.
پتروشیمی هم در آن روز از فولاد ماهان اصفهان میزبانی خواهد کرد.
هفته بیست و یکم و ماقبل پایانی دور مقدماتی لیگ پنجشنبه 17 بهمن ماه برگزار خواهد شود.
نظر شما