پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۴:۴۶

وزیر رفاه:

سیاست‌های دولت قبل کرامت انسان‌ها را از بین برد/ آمار اعتیاد در کشورنگران کننده است

سیاست‌های دولت قبل کرامت انسان‌ها را از بین برد/ آمار اعتیاد در کشورنگران کننده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه متاسفانه سیاستهای اقتصادی دولت گذشته کرامت انسان‌ها را زیر پا گذاشت، گفت: آمار اعتیاد در کشورنگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی روز سه شنبه در مراسم افتاحییه مرکز هماهنگی فوریت‌های بهزیستی ازتوزیع  100 دستگاه خودرو در ناوگان اورژانس کشور خبر داد و گفت: زمان در جامعه امروز روز به روز فشرده‌تر می‌شود چرا که در عصر آشفتگی ذهن زندگی می‌کنیم و به شدت نیازمند سنت‌هایی هستیم که در گذشته وجود داشته است.

وی با تاکید بر اینکه جامعه ایران در حال گذار است، گفت: سبک زندگی امروزی تغییر کرده و سبک زندگی آپارتمانی نمی‌گذارد پدربزرگها و نوه‌ها در کنار یکدیگر باشند. امروزه فرزندانمان در اتاق‌هایشان با کسانی صحبت می‌کنند که ما آنها را نمی‌شناسیم.

وی با تاکید بر اینکه سیاستهای هشت سال گذشته کرامت انسانی را از بین برده است عنوان کرد: سیاست‌های اقتصادی دولت‌ها یکی از عواملی است که در مسائل اجتماعی تاثیر بسیاری دارد و متاسفانه تصمیمات اقتصادی هشت سال گذشته بر زندگی اجتماعی مردم تاثیرات عمیقی داشته است. امروزه باید ارتباط دولت و جامعه و گروه‌های اجتماعی مختلف با یکدیگر عمیق‌تر شود.

ربیعی با بیان اینکه محیط‌ های کاری امروزی محیط‌های پرتنشی هستند بیان کرد: در گذشته کارشناسان بر این عقیده بودند که بیکاری یکی از عوامل اصلی اعتیاد است اما اکنون میزان اعتیاد در افراد شاغل نیز زیاد شده و این نشان می‌دهد ناامنی در اجتماع وجود دارد، لذا راه‌اندازی مرکز خدمات اورژانس اجتماعی و خدمات مشاوره و سلامت روان به جامعه کار و تولید می‌تواند با بکارگیری مشاوره‌ها و افراد متخصص در این زمینه ناامنی اجتماعی را کاهش دهد.

به گفته وی، متاسفانه در حال حاضر آمار اعتیاد در کشور آمار نگران‌کننده‌ای است به طوری که حتی اعتیاد در بین شاغلین نیز چشمگیر شده است.

کد خبر 2228976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha