پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۳۲

بیست ‌و ‌چهارمین جشنواره امتنان كارگران کردستاني برگزار شد

بیست ‌و ‌چهارمین جشنواره امتنان كارگران کردستاني برگزار شد

سنندج - خبرگزاری مهر: بیست و چهارمین جشنواره امتنان از کارگران کردستانی همزمان با دهه فجر در سنندج برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه و طي مراسمي با حضور جمعي از مديران و مسئولان استان كرستان، جشنواره امتنان از كارگران اين استان برگزار شد و در پايان كارگران نمونه كردستاني در بخش ها و حوزه هاي مختلف مورد تقدير و تجليل قرار گرفتند.

مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی کردستان ظهر امروز در بیست و چهارمین جشنواره امتنان از کارگران کردستانی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نمونه و الگوی بیداری اسلامی در جهان است و به همين دليل پيروزي انقلاب اسلامي تحول عظيمي در ميان كشورهاي مختلف جهان به وجود آورد.

مصطفی باغبانیان افزود: انقلاب ایران مردمی ترین انقلاب در جهان بود و به پشتوانه مردم توانست به یکی از قدرت های بزرگ منطقه تبدیل شود و توطئه هاي دشمن براي مقابله با نظام اسلامي به دليل حمايت هاي مردم نقش بر آب شد.

وی به اشاه به این مطلب که در پیروزي انقلاب و تحقق آرمان های امام (ه)تمامی آحاد جامعه نقش داشتند، بیان کرد: کارگران هم عضوی از مردم بودند که در پیروزی انقلاب و تحقق اهداف نظام نقش بسزایی ایفا کردند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس کارگران هم پای رزمندگان اسلام جنگیدند و از ناموس و مال مردم پاسداری کردند و امروز نيز در ساير حوزه ها شاهد حضور پرقدرت كارگران هستيم.

باغبانیان در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: مسئولان نظام باید نگاه ویژه ای به بحث مطالبات کارگری داشته باشند و در راستای خدمت رسانی به انها از هیچ کاری دریغ نکنند چرا كه اين قشر زحمات زيادي در راستاي توسعه و اقتدار نظام اسلامي كشيده اند و به همين دليل بايد قدردان آنها باشيم.

وی گفت: کارگران قشر کم درآمدی هستند که باید در جامعه مورد حمایت بيشتري  قرار بگیرند و انتظار می رود این مقوله مورد توجه مسئولان باشد.

در این جشنواره از یک کارگر نمونه بسیجی و دو خانواده شهید کارگری استان كردستان نيز تجلیل شد.

کد خبر 2229092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha