به گزارش خبرنگار مهر، سردار ابراهيم قائد رحمتي ظهر چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران با بيان اينكه پليس در همه محورهاي استان حضور داشته و با تلاشي خستگي ناپذير به مردم خدمت رساني مي كند، افزود: رعايت اصول ايمني، قوانين راهنمايي و رانندگي و پرهيز از سفرهاي بي مورد نيروي انتظامي را در خدمت رساني بهتر به مردم ياري خواهد کرد.
وي همچنین با اشاره به اينكه پليس از ادامه حركت خودروهاي فاقد زنجير چرخ به منظور حفظ جان مسافران خودداري مي کند، تصريح كرد: تمامی محور هاي استان با وجود بارش سنگين برف با تلاش و همكاري ساير نهادهاي امدادي باز است.
فرمانده پلیس گیلان حضور مسئولان در شرايط خاص را موجب دلگرمي مردم دانست و گفت: پليس به خود افتخار مي كند و وظيفه خود مي داند كه در شرايط ويژه در كنار مردم بوده و از نزديك مشكلات آنان را بررسي و تا حد امكان رفع کند.
وی در ادامه ضمن تشکر از همكاري همه نهادهاي مسئول در امر روانسازي و كمك رساني به مردم و مسافران ابراز اميدواري كرد كه با همدلي و همراهي هرچه بيشتر مردم و مسئولان تمامي مشكلات و موانع پيش رو رفع شود.
خدمات مضاعف پليس راه گيلان به مسافران در روزهاي برفي
قائد رحمتی افزود: تمام محورهاي مواصلاتي استان باز بوده و كاركنان پليس راه در تمام محور ها در كنار مردم در آماد باش كامل در حال ارائه خدمات به مردم مي پردازند.
وی اظهارداشت: با ريزش شديد برف در محور هاي مواصلاتي استان و اهميت كمك رساني به هموطنان، پليس راه استان ضمن اعلام آماده باش با حضور مستمر شبانه روزي به ارائه خدمات به مردم مي پردازد.
فرمانده پلیس گیلان افزود : تمامي راه هاي ارتباطي استان با وجود بارش برف سنگين در مناطق كوهستاني و سفيدپوش شدن تمامي جاده ها و گردنه هاي كوهستاني با تلاش ساير نهاد مرتبط باز نگهداشته شده و تردد در تمام محورهاي كوهستاني در حال انجام است.
وی با اشاره به اينكه با وجود باز بودن تمام محورهاي كوهستاني استان تردد در اين محورها با زنجير چرخ ممكن است، تصريح كرد: پليس براي حفظ جان شهروندان از تردد خودروهاي فاقد زنجيل چرخ جلوگيري مي كند.
قائد رحمتی از هموطنان خواست از مسافرت غير ضروري با توجه به برودت هوا خوداري كنند و در صورت مسافرت ضمن تماس با شماره تلفن 3223065 - تا 7 از وضعيت جاده ها آگاهي كامل داشته و با خودروي سالم و همراه داشتن البسه گرم و غذايي كافي راهي مسافرت شوند.
ایمیل های جعلی ترفند كلاهبرداران سايبري
وی همچنین استفاده از Fake Email یا ایمیل جعلی را ترفندي از سوي کلاهبرداران اینترنتی براي به سرقت بردن اطلاعات بانکی یا اطلاعات خصوصی کاربران دانست و گفت: ایمیل جعلی ( fake email )شیوه ایست که کلاهبرداران اینترنتی به منظور سوء استفاده از کاربران اینترنت بکار می گیرند.
فرمانده پلیس گیلان با بيان اينكه در این روش کلاهبرداران، ایمیلی را برای قربانی ارسال می کنند ( اغلب این ایمیل ها به صورت انبوه برای کاربران ارسال می شود ) که به ظاهر دارای آدرس معتبر و مهم است، افزود: در متن این ایمیل ها از قربانی خواسته می شود که به لینک خاصی مراجعه و یا اطلاعات مورد نظر کلاهبردار را برای وی ارسال و یا پولی را به حساب مورد نظر واریز کنند.
وی اظهار داشت: ایمیلی که در آدرس فرستنده آن، نام ارگان و یا سازمان معتبری درج شده واقعی نیست و بطور حتم باید از صحت آن اطمینان حاصل کرد.
قائد رحمتی گفت: با توجه به بارش سنگين برف و سرماي شديد در گیلان و بروز يخبندان تردد خودروها در محورهاي مواصلاتي استان فقط با زنجير چرخ امكان پذير خواهد بود.
وی افزود: همچنين به دلیل بارش برف تعداد زيادي از محور هاي روستايي استان مسدود بوده و محور ارتباطي رضوانشهر به انزلي، مسير هاي پونل به صومعه سرا، خمام به ضيابر، فومن - سراوان، فومن - صومعه سرا، صومعه سرا - تالش فقط به صورت اضطراري بازگشايي شده اند و تردد در اين محورها بسيار كند انجام مي گيرد.
پليس با قاچاقچيان مواد محترقه به شدت برخورد مي كند
فرمانده پليس گيلان گفت: پليس از هم اكنون با قاطعيت از تردد قاچاقچيان و ورود مواد محترقه به استان جلوگيري و به شدت برخورد خواهد کزد.
وی افزود: با توجه به اثرات مخرب و جبران ناپذير استفاده از مواد محترقه همواره بخش عمده اي از توان نيروي انتظامي صرف كنترل و رسيدگي به عوارض ناشي از آن مي شود.
قائد رحمتی با بيان اينكه قاچاقچيان مواد محترقه پس از دپوي اين گونه كالاها آنها را به بازار عرضه كرده و زمينه را براي ايجاد ناامني فراهم كنند، افزود: پليس از هم اكنون با قاطعيت از تردد قاچاقچيان و ورود مواد محترقه به استان جلوگيري و به شدت برخورد مي کند.
وی بيان داشت: پليس تلاش دارد تا با انجام اقدامات پليسي محل هاي ورود، دپو، مسيرهاي انتقال و عرضه مواد محترقه در سطح استان را شناسايي و نسبت به پلمپ آن اقدام کند.
فرمانده پلیس گیلان بر اقدامات اجرايي و بدون اغماض پليس براي برخورد با قاچاقچيان و فروشندگان مواد محترقه، شناسايي محل هاي ساخت و توليد مواد محترقه دست ساز، پلمپ اين مكان ها، كنترل مجرمان حرفه اي و سابقه دار در زمينه قاچاق و توزيع مواد محترقه دست ساز را مورد تاكيد قرار داد و تصريح كرد: آگاهي بخشي به خانواده ها از خطرات زيانبار انفجار مواد محترقه مهمترين راه مبارزه با اين پديده است.
وی در ادامه با اشاره به ماده هاي 618- 619 و 620 قانون مجازات اسلامي و قانون تشديد مجازات قاچاق سلاح و مهمات وارد كنندگان و توزيع كنندگان غير مجاز و مصرف كنندگان اقلام انفجاري، آتش زا و مواد محترقه غير استاندارد را قابل تعقيب كيفري دانست و افزود: متهمان علاوه بر جزاي نقدي به شش ماه تا دو سال حبس نيز برابر قانون محكوم مي شوند.
نظر شما