پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۴:۳۴

واژگونی اتوبوس اسکانیا در اتوبان قم/ 17 نفر مجروح شدند

واژگونی اتوبوس اسکانیا در اتوبان قم/ 17 نفر مجروح شدند

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از واژگونی اتوبوس اسکانیا در اتوبان تهران قم خبر داد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا اظهار داشت: ساعت 13:20 امروز واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری اسکانیا به آتش نشانی تهران اعلام شد. بلافاصله آتش نشانان دو ایستگاه به محل حادثه در کیلومتر 40 شمال جنوب اتوبان قم اعزام شدند.

در بررسی های اولیه مشخص شد این اتوبوس که به مقصد اصفهان در حال حرکت بود، به علت نامعلومی از مسیر اصلی منحرف و پس از برخورد با گاردریل واژگون می شود.

وی ادامه داد: آتش نشانان با کمک نیروهای هلال احمر و پلیس راهور ابتدا محل را ایمن سازی کرده و 17 مجروح این حادثه را که تعدادی از آنها به شدت مجروح شده بودند از اتوبوس خارج و تحویل عوامل امدادی کردند.

به گفته سخنگوی آتش نشانی تهران، نیروهای آتش نشانی اکنون در حال جابه جایی خودرو و ایمن سازی محل هستند.

کد خبر 2229874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha