پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۷:۳۸

تکلو:

پیام شهدا به نسل جوان امروز "زندگی اسلامی با رنگ جهادی" است

پیام شهدا به نسل جوان امروز "زندگی اسلامی با رنگ جهادی" است

نهاوند - خبرگزاری مهر: رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند با بیان اینکه آسایش و امنیت کشور و نظام اسلامی به برکت خون شهدا ایجاد شده و همه باید در ادامه راه آنان تلاش کنیم، گفت: پیام شهدا به نسل جوان امروز زندگی اسلامی با رنگ جهادی و پاسداشت ارزش های انقلابی و دینی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا تکلو ظهر چهارشنبه در جمع خانواده های شهدای دانش آموز انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند اظهار داشت: شهدا به وظیفه خود عمل کردند و به هدف خود که همان شهادت در راه خدا بود رسیدند لذا ما نیز باید قدم در راهی بگذاریم که آنان انتخاب کردند زیرا این راه مایه سعادت دنیا و آخرت است.

تکلو ادامه داد: پیام شهدا به نسل جوان امروز زندگی اسلامی با رنگ جهادی و پاسداشت ارزش های انقلابی و دینی است و شهادت سودمندترین معامله با حضرت حق است و چه معامله ای برتر از این که خریدار خود حق تعالی باشد.

وی افزود: جایگاه شهدا آنقدر وسیع است که واسطه لطف و برکت زندگی، به واسطه همین شهداست و خانواده شهدا و شهیدان نعمت های الهی در میان ما هستند و به شکل ویژه ای باید از خانواده شهدا تقدیر کرد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان نهاوند گفت: دانش آموزان در طول دوران دفاع مقدس، شجاعانه و با رشادت کامل برابر دشمنان این مرز و بوم ایستادگی کرده و از میهن خود و ارزشهای نظام دفاع کردند.

علیرضا تکلو عنوان کرد: در زمان دفاع مقدس آموزش و پرورش در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای نظامی کشور از کیان کشور، اسلام و نظام دفاع کرد و امروز نیز در یک سنگر برای اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل جدید تلاش می کنند.

تکلو بیان داشت: امنیتی که امروز در جامعه وجود دارد و دانش آموزان ما در سایه آن برای رسیدن به قله های رفیع علم و دانش تلاش می کنند حاصل خون شهدا و رشادت های رزمندگان و ایثارگران در دوران دفاع مقدس است.

وی  گفت: در دهه فجر امسال بیش از 300 برنامه فرهنگی و هنری در سطح مدارس و آموزش و پرورش نهاوند برگزار می شود و با توجه به اینکه مشارکت دانش آموزان در برنامه های دهه فجر می تواند نقش اثر گذاری در انتقال پیام انقلاب به نسل جوان داشته باشد باید دانش آموزان و تشکلهای دانش آموزی در اجرای برنامه ها نقش اصلی ایفا کنند.

کد خبر 2230099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha