به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه ديلي تلگراف ، ژنرال مايرز نه تنها روبرو شدن كشورهاي منطقه با چالش و ضربه خوردن اقتصاد جهاني را از جمله عواقب و پيامدهاي منفي خروج زودهنگام نيروهاي آمريكايي از عراق دانست بلكه ادعا كرد در صورتيكه چنين امري تحقق يابد موج حملات تروريستي نيز گسترش خواهد يافت.
اظهارت ژنرال مايرز كه روز گذشته مطرح شد در واقع از يكطرف به طور قابل ملاحظه اي آن دسته از شهروندان آمريكايي را مورد خطاب قرار داد كه خواستار بيرون آوردن زود هنگام نيروهاي آمريكايي از عراق هستند و از طرفي هم مي توان گفت كه اين اظهارات دقيقا همزمان با جنبش معترضان كه توسط سيندي شيهان مادر سربازي كه جان خود را در جنگ از دست داد مطرح شد، جنبشي كه گفته مي شود در صورت ادامه يافتن ، اراده دولتمردان آمريكايي را براي ادامه دادن جنگ عراق با اختلال روبرو خواهد كرد.
ژنرال آمريكايي در اظهارات خود مدعي شد كه خروج نيروهاي آمريكايي از عراق باعث تشويق و ترغيب تروريست هايي نظير زرقاوي خواهد شد تا فعاليت هاي خود را در عراق آزادانه دنبال كنند و از آن گذشته باعث خواهد شد تا دولتي به معناي واقعي كلمه مسلمان در عراق به روي كار آيد ، دولتي كه از نظر مسلمانان با نام "خلافت" شناخته مي شود.
رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا در ادامه در همين خصوص گفت: " اگر زرقاوي و زرقاوي ها آزادانه عمل كنند و به آنان اجازه داده شود تا موفق عمل كنند اين در واقع آغاز همان خلافتي خواهد بود كه آنان در نظر دارند و چنين امري خطري بسيار بزرگ را براي منطقه در بر دارد .
مايرز همچنين مدعي شد: " اگر چنين اتفاقي بيافتد ما بلافاصله شاهد بي ثباتي در منطقه در كشورهايي نظير عربستان سعودي ، ايران ، سوريه و تركيه خواهيم بود."
اين درحالي است كه ژنرال جان ابي زيد فرمانده نيروهاي آمريكايي در منطقه خليج فارس نيز اخيرا با اشاره به موضوع خروج نيروهاي نظامي آمريكا از عراق خطاب به كنگره تصريح كرد كه حتي صحبت بيرون آوردن نيروهاي آمريكايي از عراق منجر خواهد شد تا نيروهاي مستقر در عراق و افغانستان از مسير دستيابي به موفقيت منحرف شوند.
نظر شما