به گزارش خبرنگار مهر، پیروز ارجمند شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره موسیقی گروه نوازی استان، افزود: استان زنجان مرکز مشترک بین موسیقی البرز نشین و زاگرس نشین در قسمت جنوبی البرز و شمال زاگرس است.
وی اظهار داشت: در سایه موسیقی های اقوام و فرهنگ های مجاور، متاسفانه ظرفیت ها معرفی نشده و موسیقی زنجان همیشه در سکوت و رکود به سر برده که باید ظرفیت ها تبدیل به فرصت شود.
مدبر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور گفت: با تلاش پژوهشگران و هنرمندان رشته های موسیقی در هنرستان ها و دانشکده علمی کاربردی ایجاد شده تا به نحو مطلوبی از پتانسیل های موسیقی استان استفاده شود.
ارجمند تاکید کرد: سال های آینده در جشنواره موسیقی فجر و جشنواره های استانی فعالیت ها به استان ها گسترش داده شده و تمرکز زدایی خواهد شد.
وی افزود: هم اکنون هنرمندان پیشکسوت زنجان در کنار هنرمندان جوان حضور دارند و این امر در حال رشد و پیشرفت است.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور افزود: استان زنجان یک منطقه چند فرهنگی بوده و در این راستا آن طور که باید موسیقی در استان جایگاه خود را تثبیت نکرده است.
ارجمند گفت: در موسیقی استان های آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل، نشانه های سنتی وجود دارد و این امر در استان زنجان کمتر قابل نشاهده است.
وی حمایت از جشنواره های گروه نوازی و سنتی استان ها و تشویق بخش خصوصی برای برگزاری جشنواره ها را از مهمترین برنامه های دفتر موسیقی یاد کرد.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: باید اعتمادسازی متقابل با هنرمندان در دولت تدبیر و امید ایجاد شود.
نظر شما