پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۰۳

یادواره شهداء انقلاب اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد

یادواره شهداء انقلاب اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: یادواره استانی شهدای انقلاب به مناسبت ایام الله دهه فجر در خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر استان خراسان جنوبی چهارشنبه شب در این یادواره با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک حرکت مستمر و جاری است، اظهارکرد: انقلاب اسلامی ایران  یک رخداد عظیم جهانی و نشات گرفته از عاشورای حسینی و کربلا است.

محمد باقر کمیلی با بیان اینکه حرف اول و آخر را در دنیا، اسلام و قرآن می زند، تصریح کرد: با توجه به معادلات پیچیده دنیا، نیاز به بصیرت برای هر مسلمان انقلابی وجود دارد که در سایه ولایت محقق می شود.

وی با تاکید بر اینکه باید این انقلاب زمینه ظهور حضرت حجت (ع) را فراهم کند، ادامه داد: باید فرهنگ دگر خواهی را که به برکت انقلاب در جامعه وجود دارد را حفظ  و در بین جامعه ترویج و گسترش دهیم.

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی نیز در این جلسه، با بیان اینکه مکتب شهادت از صدر اسلام با شهادت یاران نزدیک پیامبر آغاز شد، گفت: این مکتب با شهادت علی ابن ابیطالب(ع) در محراب جلوه عبودیت پیدا کرد.

محمدرضا نخعی پور، با اشاره به اینکه این مکتب همچنین  با شهادت حضرت فاطمه (س) در مقام دفاع از ولایت تبلور یافت، ادامه داد: مکتب شهادت با شهادت مظلومیت امام حسن (ع) ادامه و نهایتا در کربلا و عاشورا حسینی به اوج خود رسید.

 وی با بیان اینکه مکتب شهید و شهادت عامل پیروزی های انقلاب و اسلام است، بیان داشت:  پیروی از راه شهدا توطئه های دشمنان را خنثی می کند.

در پایان این مراسم از 13 خانواده شهیدان انقلاب اسلامی استان با اهداء لوح تقدیر و سپاس از صبر و ایثار این عزیزیان تجلیل شد.

کد خبر 2230934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha