به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سهیل مهدی پور صاحب سبک استفاده از تصویربرداری سه بعدی برای برنامه ریزی قبل از عمل در جراحی اندام تهتانی مانند زانو، استخان لگن و مفاصل ران گفت: تا پیش از این برای ارزیابی بیمارانی که در مفاصل زانو و لگن خود دچار مشکل می شوند در فضای دوبعدی امکان بررسی وضعیت فرد و طراحی جراحی امکان پذیر بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش سه بعدی می توانیم تصویر کاملی از بد شکلی اندام بیمار داشته باشیم و قبل از جراحی اصلی، سعی و خطاهای خود را انجام دهیم تا بیمار با حداقل عوارض و کوتاهترین زمان جراحی شود.
به گفته دبیر علمی انجمن جراحان زانو، تصویربرداری سه بعدی نتیجه عمل را در بین جراحان مختلف یکسان می کند و بیمار ساعتهای کمتری را تحت بیهوشی قرار می گیرد.
مهدی پور افزود: این روش اکنون توسط گروهی از متخصصان دانشگاه شریف و تهران تحت سرپرستی بنده به عنوان روشی منحصر بفرد انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون طی یک سال اخیر بیمارانی به این روش درمان شده و نتایج بسیار خوبی حاصل شده است در عین حال انجام این جراحی در ایران یک سوم قیمت جراحی در اروپاست.
این جراح زانو گفت: مجلس طی چند سال اخیر مصوبه ای را که قرار بود تعرفه ها با کمک شورای عالی بیمه، نمایندگان نظام پزشکی و وزارت بهداشت به صورت قانونمند تعیین شود را پس گرفت و در سیستم تعرفه هرج و مرج به وجود آمد.
وی ادامه داد: اگر عزم جدی برای بهبود وضعیت تعرفه ها به وجود آید خود صنف پزشکان مانع از به وجود آمدن زیرمیزی (دریافت خارج از تعرفه) و موارد مشابه خواهند بود.
عضو انجمن جراحی زانو تصریح کرد: در حالی که پزشک مسئولیت سلامتی و جان یک انسان را به عهده دارد برای جراحی مانند شکستگی استخوان در بخش دولتی تنها 170 هزار تومان دستمزد دریافت می کند که هیچ منطقی ندارد و در صورت هرگونه آسیب به بیمار، جراح با پرداخت دیه های سنگین مواجه می شود.
وی ادامه داد: مشکل اینجاست که سوبسید درمان باید از جیب پزشک و بیمار پرداخت شود در حالی که در کشورهایی که بیمه همگانی دارند، بیمار ریالی نمی پردازد و پزشکان از بدو فارغ التحصیل شدن، سطح زندگی متناسب با شان شان دارند در حالی که یک جراح در ایران 32 سالگی فارغ التحصیل می شود و چندین سال را باید در مناطق محروم خدمت کند و تازه در سن 40 سالگی وارد بازار کار می شود.
نظر شما