به گزارش خبرنگار مهر، محمود باقری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این استان از مواهب طبیعی و خدادادی بی شماری همچون چشمه و کوه، آبشار، جنگل و دشتهای سرسبز وجود دارد که برخی از آنها در دنیا بینظیر هستند.
وی بیان کرد: باید با ایجاد زیرساختهای متعدد، زمینه را برای بهره برداری اقتصادی از این منابع در قالب توسعه صنعت اکوتوریسم مهیا کنیم.
باقری با بیان اینکه نباید تنها از حضور گردشگران، زباله نصیب استان شود، اظهار داشت: باید از صنعت گردشگری در توسعه استان به خوبی استفاده کرد.
وی بیان داشت: 14منطقه نمونه گردشگری برای استان تعریف شده که زیرساختهای آنها هنوز فراهم نشده است.
وی همچنین به توانمندیهای حوزه میراث فرهنگی در استان اشاره کرد و افزود: کاوشگران در نزدیکی سد "خرسان سه" با کاوشها و اکتشافاتی که صورت گرفته تخمین زده اند که زندگی دو هزار سال قبل از میلاد در این منطقه جریان داشته است.
فروش دستبافته های استان به نام دیگر استانها
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد همچنین به بافت تاریخی شهر دهدشت به عنوان یکی دیگر از ظرفیتهای این بخش عنوان کرد و گفت: مشکل اصلی این بافت تاریخی تملک آن است.
وی افزود: از مجموعه 35 هکتاری بلاد شاپور، 17 هکتار خریداری شده و باید بقیه نیز برای حفظ و نگهداری آن خریداری شود.
باقری همچنین با بیان اینکه 35 هزار نفر در بخش صنایعدستی استان فعالیت می کنند، گفت: این افراد سالانه بالغ بر 60 تن صنایع دستی تولید می کنند.
وی ساماندهی فعالین صنایع دستی را در اولویت کاری این اداره کل عنوان کرد و بیان داشت: به دلیل عدم وجود بازارچه صنایع دستی تولیدات استان به نام دیگر استانها به فروش میرسند.
وی همچنین با بیان اینکه دلالان دست بافته های این استان را به بهای اندک می خرند و با قیمت زیادی می فروشند، اظهار داشت: با راه اندازی و توسعه بازارچه های صنایع دستی دست دلالان از صنایع دستی استان کوتاه می شود.
نظر شما