پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۲۲

اعلام تاریخ اعزام دانشگاهیان به عمره از امروز/ آغاز اعزام از 7 فروردین 93

اعلام تاریخ اعزام دانشگاهیان به عمره از امروز/ آغاز اعزام از 7 فروردین 93

دانشگاهیان عمره گذار از امروز دوشنبه 21 بهمن ماه می توانند با مراجعه به لینک کاروان بندی در سایت لبیک از تاریخ اعزام خود مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، زائرین می توانند از امروز 21  بهمن ماه با مراجعه به لینک کاروان بندی در سایت لبیک از تاریخ اعزام خود مطلع شوند.

منظور از کاروان بندی تعیین مشخصات کاروان از جمله تاریخ پرواز، مشخصات عوامل کاروان (مدیر، معاون و روحانی) و سایر اطلاعات کاروان زائرین است . 

کاروان بندی در تهران به دلیل حجم گسترده کاروان ها دیرتر انجام می شود. زائرین کاروان های اساتید 26بهمن به بعد، کاروان های دانشجویی متاهلی 3 اسفند به بعد و دانشجویان مجرد 15 اسفند به بعد جهت مشاهده اطلاعات کاروان مراجعه کنند. کامل بودن موجودی و مدارک عمره شرط لازم برای قرار گرفتن در کاروان است.

فرایند اعزام دانشگاهیان به عمره از هفتم لغایت 12 فروردین ماه با اعزام اساتید 1 و 2 نفره به سرزمین وحی آغاز می شود و سپس دانشجویان متاهل و اساتید سه نفره از 12 فروردین ماه تا 8 اردیبشهت اعزام می شوند و پسران مجرد نیز از 8 تا 29 اردیبهشت ماه راهی سرزمین وحی خواهند شد.

 

کد خبر 2233396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha