پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۴۶

فریاد مرگ بر آمریکا در پلدختر طنین انداز شد

فریاد مرگ بر آمریکا در پلدختر طنین انداز شد

پلدختر - خبرگزاری مهر: همزمان با راهپیمایی 22 بهمن ماه فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل در پلدختر طنین انداز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با یوم الله 22 بهمن مردم ولایتمدار پلدختر با سردادن شعارهایی علیه مستکبران و قدرت های خود کامه و سلطه گر و در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی نابودی کفر و طاغوت و سلطه و در راس آن اسراییل غاصب را فریاد زدند.

راهپیمایان با در دست داشتن پلاکاردهایی با شعار ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی انزجار خود را از آمریکا و صهیونیست جنایتکار اعلام کردند.

شرکت‌ کنندگان در راهپیمایی با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، ما همه سرباز توییم خامنه‌ای، گوش به فرمان توییم خامنه‌ای، خامنه ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده، می‌جنگیم، می‌میریم، سازش نمی‌پذیریم، لبیک یا خامنه‌ای و... نفرت خود را از ایادی استکباراعلام کردند.

در این روز اقشار مختلف مردم از گروه‌های اجتماعی متفاوت اعم از فرهنگیان، کشاورزان، کارگران، اصناف، دانشجویان، طلاب و گروه‌های سنی مختلف اعم از سالخوردگان، نوجوانان و جوانان به این راهپیمایی جلوه خاصی بخشیده بود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و مسئولان هم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن شهر حضور پررنگی داشت. در ادامه راهپیمایان به سخنرانی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی گوش فرا دادند و سپس قطعنامه سراسری راهپیمایی 22 بهمن در هشت بند قرائت شد که هر بند با تکبیر حاضران مورد تایید قرارگرفت.

کد خبر 2234212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha