پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۲۸

عبادی:

ملت ایران با رهنمودهای امام و رهبری به اقتدار رسیده است

ملت ایران با رهنمودهای امام و رهبری به اقتدار رسیده است

بیرجند – خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس گفت: ملت ایران با رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به عزت و اقتدار رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اللاسلام سیدمحدباقر عبادی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم 22 بهمن ماه در بیرجند، اظهارداشت: نمایندگان مجلس هم به مذاکره کنندگان کمک می کنند، اما نقد و انتقاد در ایران آزاد بوده و انتقادات نیز در راستای بهتر برگزار شدن مذاکرات و کمک به مذاکره کنندگان است.

وی اضافه کرد: اما ملت ایران نسبت به حرف و عملی که  گستاخانه باشد تودهنی خواهد زد.

حجت الاسلام عبادی با اشاره به اینکه با گذشت زمان ماهیت فریب کارانه آمریکا بیشتر مشخص می شود، افزود: امروز ما در برابر خون شهدا مسئولیت داریم و نباید از فرهنگ ایثار و شهادت فاصله بگیریم.

نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با اشاره به اینکه رمز پیروزی انقلاب اسلامی اطاعت از ولایت فقیه است، عنوان کرد: رمز پیروزی ملت ایران حرکت مردم پشت سر رهبری بوده است.

وی با بیان اینکه مردم ایران هیچگاه در زمینه حضور در صحنه های اجتماعی کوتاهی نکردند، اظهار داشت: مردم همواره در تمامی عرصه ها حضور فعال داشتند.

حجت الاسلام عبادی با اشاره به اینکه مردم با حضور خود در انتخابات و مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حماسه سیاسی را رقم زدند، افزود: تحقق حماسه اقتصادی و حل مشکلات اقتصادی و رفع گرانی ها بر عهده مسئولان اجرایی است.

وی با بیان اینکه بعد معنوی انقلاب اسلامی ایران را از سایر انقلاب ها متمایز کرده است، افزود: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران تا به امروز و در آینده نیز بعد معنوی و اسلامی بودن این انقلاب است.

حجت الاسلام عبادی ادامه داد: ملت ایران با رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به عزت و اقتدار رسیده است.

نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با اشاره به اینکه بعد معنوی و اسلامی بودن ایران قدرت بیتشری به ملت ایران داده است، یادآور شد: این در حالی است که آمریکا هیچ علاقه ای ندارد که  ایران حکومتی اسلامی، مردمی و توانمند باشد.

در پایان این مراسم قطعنامه راهپیمایی سراسری 22 بهمن ماه امسال در هشت بند قرائت شد.
 

کد خبر 2234287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha