پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۷:۲۰

نوذری خبر داد،

بانوان تکواندوکار البرزی نایب قهرمان مسابقات کشوری شدند

بانوان تکواندوکار البرزی نایب قهرمان مسابقات کشوری شدند

کرج- خبرگزاری مهر:رئیس هیئت تکواندوی استان البرز از نایب قهرمانی بانوان تکواندوکار البرزی در مسابقات کشوری خبر داد.

محمد نوذری رئیس هیئت تکواندوی استان البرز در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: هجدهین دوره مسابقات تکواندو بانوان قهرمانی کشور در رده های سنی جوانان و بزرگسالان به عنوان جام سفیر کره طی دو روز متوالی با حضور تکواندکاران سراسر کشور در محل خانه تکواندو فدراسیون برگزار شد که تکواندوکاران البرزی عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: در این رقابتها که استان البرز بدون ملی پوشانش شرکت کرده بود موفق شد پس از استان تهران با کسب سه مدال نقره و یک برنز به مقام نایب قهرمانی این مسابقات دست یابد و تیم توابع تهران نیز در رده سوم این رقابتها قرار گیرد ضمن آنکه تیم مازندران نیز عنوان چهارم این مسابقات را از آن خود کرد.

نوذری در ادامه به اسامی مدال آوران اشاره کرد و گفت :سیده محدثه موسوی؛ فاطمه رضاییان؛مریم سهرابی و هانیه اخلاقی مدال آوران استان البرز در این رقابت ها بودند.

وی در پایان گفت:تکواندو در استان البرز روز به روز در حال پیشرفت است و این امید می رود که در سال آینده البرز بتواند در بخش بانوان عنوان قهرمانی را به دست آورد.

کد خبر 2236696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha