به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند عصر شنبه در مراسم شروع به كار بخشداري خاوه با قدرداني از حضور پرشور مردم كشور به ويژه مردم استان لرستان در راهپيمايي باشكوه 22 بهمن امسال گفت: حضور مردم در اين روز تاريخي نشان دهنده تجديد بيعت با آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي، رهبری و خون هزاران شهيد سرافراز بود.
وی در ادامه رسيدگي به امور روستاها و توسعه مناطق محروم كشور را از دستاوردهاي مهم نظام مقدس جمهوري برشمرد و افزود: از همان بدو پيروزي انقلاب اسلامي با دستور بنیانگذار كبير انقلاب اسلامي جهاد سازندگي برای عمران، آباداني و سازندگي مناطق محروم ايران اسلامي تشکیل شد.
بازوند ادامه داد: در حال حاضر نيز اين مهم با تاكيد مقام معظم رهبري در سیاست هاي كلان كشور جهت عمران و آباداني، معيشت مردم و محروميتزدايي در دستور كار سه قوه قرار گرفته است.
وي با تاكيد بر اينكه هنگامي كه منطقهاي به بخش تبديل مي شود مي بايست سيماي آن از لحاظ ساخت و سازها تغيير پيدا كند افزود: بايد توسط مسئولين اجرايي با كمک مردم يك فصل جديدي از ساخت و سازهاي اصولي و استاندارد در منطقه حاكم شود كه بتوانيم در آينده به هدف اصلي كه توسعه زيرساختهاي اصلي در تمامي زمينهها است برسيم.
استاندار لرستان اظهار اميدواري كرد که در سال 93 بتوانيم ظرفيت هاي خوبي در راستاي عمران و آباداني در اين بخش از جمله تعريض جادهای كه به سمت استان همدان مي رود را فراهم كنيم.
بازوند با تاكيد بر اينكه باید مشاركت مردم در ساخت و سازها بيشتر شود اظهار داشت: كنترل اصولي ساخت و سازها نيز ميبايست به صورت جدي در دستور كار بخشدار قرار گيرد.
وي با اشاره به قابليت هاي فراوان استان لرستان در بسياري از زمينه ها افزود: با وجود اين ظرفيت متاسفانه ما هم اكنون وارث بيكاري در استان هستيم كه مي بايست با جان بخشيدن به اين ظرفيتها با كمک بخش خصوصي و خود مردم بتوانيم زمينه توسعه اشتغال را در استان فراهم كنيم.
وي با اشاره به اينكه ظرفيت های بالای كشاورزي و گردشگري در بخش خاوه شهرستان دلفان اظهار داشت: مي بايست با حمايت از بخش خصوصي زمينه توسعه و اشتغال پايدار در اين منطقه در آينده عملي شود.
استاندار لرستان از مسئولين اجرايي شهرستان خواست كه به صورت جدي خدمات مختلفي را در بخش جديد خاوه جهت رفاه و آسايش مردم اين منطقه صورت دهند.
بازوند همچنین با قدرداني از خدمات ارزشمند سردار عبدالهي فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبياء(ع) در شهرستان دلفان افزود: اين مهم ميتواند كمك بسيار فراواني در بحث توسعه و محروميت زدايي استان باشد.
وي با اشاره به اينكه اولين بخشدار خاوه يك بخشدار بومي منطقه خاوه است افزود: اميدواريم با انتصاب مديران بومي در هر منطقه شاهد رشد و شكوفايي استان باشيم.
نظر شما