پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۹:۰۸

قربانی:

تسهیلات 7 درصدی تنها به طرح‌های کشاورزی بالای صد میلیون تومان ارائه می‌شود

تسهیلات 7 درصدی تنها به طرح‌های کشاورزی بالای صد میلیون تومان ارائه می‌شود

مینودشت - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت با بیان این که سال گذشته 70 میلیارد ریال تسهیلات 7 درصدی از صندوق توسعه ملی به کشاورزان مینودشتی ارائه کردیم، گفت: در سال جاری مصوب شده تنها به طرح های بالای 100 میلیون تومان تسهیلات تعلق گیرد و این درحالی است که تعداد این طرح ها بسیار محدود است.

عیسی قربانی در گفت وگو با خبرنگارمهر افزود: 450 طرح کشاورزی خرد در شهرستان در اولویت پرداخت تسهیلات از صندوق توسعه بخش کشاورزی هستند و ما در حال پیگیری هستیم تا به طرح های بین 10 تا 30 میلیون تومان در  شهرستان نیز تسهیلات تعلق گیرد.

وی تصریح کرد: هزار و 500 طرح آماده و مطالعه شده در آبیاری تحت فشار شهرستان وجود دارد که در نوبت دریافت تسهیلات اعتباری دولتی هستند

قربانی با بیان این که 85 درصد هزینه طرح آبیاری تحت فشار را دولت پرداخت می کند، اظهار کرد: به علت محدودیت اعتبارات تنها در مدت شش ماه ابتدای سال 90 نزدیک به 106 هکتار از اراضی شهرستان به آبیاری تحت فشار تجهیز شدند و بقیه طرح ها منتظر دریافت تسهیلات هستند.

15 هزار بهره بردار در شهرستان مینودشت فعال هستند

وی بیان کرد: حدود 15 هزار بهره بردار بخش کشاورزی شهرستان،  در دام و طیور و زراعت مشغول فعالیت هستند و 35 هزار اراضی زراعی و باغی شهرستان است که از این مقدار پنج هزار هکتار آن باغات شهرستان هستند.

وی در ادامه با بیان این که عمده باغات شهرستان را باغ های زیتون تشکیل می‌دهند گفت: در نوغانداری مینودشت رتبه اول استان و رتبه دوم کشوری را دارا است و حدود دو هزار و 500 بهره بردار نوغان در مینودشت مشغول فعالیت هستند.

قربانی قیمت هر جعبه نوغان در سال جاری را هفت هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: قیمت تضمینی پیله تر را امسال دولت 11 هزار تومان اعلام کرد که در بازار آزاد هر کیلوپیله تر به 25 هزار تومان هم از نوغانداران خریداری شد.

وی تصریح کرد: گردش مالی نوغان در شهرستان مینودشت در سال جاری 40 میلیارد ریال بود و پیش بینی ما این ست که در سال پیش رو 20 تا 30 درصد افزایش تولید نوغان را در سطح شهرستان داشته باشیم.

افزایش 30 درصدی تولیدات کشاورزی مینودشت

مدیر جهاد شهرستان مینودشت در ادامه با بیان این که در مجموع نزدیک به 60 هزار تن تولید گندم شهرستان مینودشت است گفت: کل تولیدات بخش کشاورزی استان  در زراعت و دام و طیور 250 هزار تن است که در سال زراعی 92- 93 با توجه به شرایط آب و هوایی و باران مناسب در سال جاری پیش‌بینی می‌شود این تولیدات به 280 هزار تن برسد و افزایش 30 درصدی را شاهد باشیم.

وی بیان کرد: محدودیت اعتبارات از مهمترین مشکلات بهره برداران بخش کشاورزی است و با توجه به تعداد زیاد بهره برداران این بخش، انتظار است که تسهیلات بیشتری به بهره بردارن تعلق گیرد.

وی تصریح کرد: 450 طرح کشاورزی خرد در شهرستان در اولویت پرداخت تسهیلات از صندوق توسعه بخش کشاورزی هستند و ما در حال پیگیری هستیم تا به طرح های بین 10 تا 30 میلیون تومان در  شهرستان نیز تسهیلات تعلق گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت اعلام کرد: در شهرستان مینودشت 17 هکتار سیب زمینی تابستانه کشت شده که از اوایل دی ماه برداشت خواهد شد.

قربانی افزود: پیش بینی می شود که از این سطح 135 تن محصول برداشت شود وی یادآور شد که حدود 55 هکتار هم کشت پاییزه این محصول است که انتظار می رود از هر هکتار بین 25 تا 30 تن محصول به دست آید.

وی در ادامه گفت: برداشت سیب زمینی پاییزه حدودا از خرداد ماه سال 93 شروع می شود و پیش بینی می شود کل تولید از سطح 55 هکتار بین هزار و 800 تا دو هزار هکتار باشد.

کد خبر 2236739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha