به گزارش خبرنگار مهر، سیدمرتضی نیرومند اسکویی یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این کنگره در علوم زمین با رویکرد زمین شناسی زمین لرزه، زلزله شناسی، مهندسی زلزله و زمین ساخت از فردا به مدت سه روز در تبریز برگزار می شود.
وی افزود: در این کنگره تخصصی، دانشمندان سرشناس دنیا در عرصه علوم زمین از جمله متخصصان زمین شناسی دانشگاه ها و مراکز معتبر علمی انگلستان، ایتالیا، سویس و فرانسه به همراه پژوهشگران زمین شناسی کشورمان حضور خواهند داشت.
رییس سازمان زمین شناسی شمال غرب کشور گفت: در جریان برگزاری کنگره تخصصی زمین شناسی زمین لرزه در تبریز علاوه بر ارائه مقالات برگزیده داخلی و خارجی به صورت سخنرانی و پوستر، کارگاه های آموزشی مرتبط توسط مدرسان بین المللی برگزار خواهد شد.
نیرومند اسکویی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این کنگره از گسله های زمین لرزه اهر و ورزقان و نیز گسل شمال تبریز بازدید صحرایی خواهند کرد.
گفتنی است کنگره بین الملی «زمین شناسی زمین لرزه» همزمان با سی و دومین گردهمایی علوم زمین در تهران و 11 شهر دیگر کشور در تالار اندیشه ائل گلی تبریز برگزار می شود.
نظر شما