پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۵۴

کاهش 50 درصدی ارز بری دارو با شیوه‌های نوین دارو رسانی

کاهش 50 درصدی ارز بری دارو با شیوه‌های نوین دارو رسانی

دبیر ششمین همایش سامانه‌های نوین دارو رسانی ایران با بیان این مطلب که کمتر از 30 پروژه‌ تحقیقاتی در خصوص شیوه‌های نوین دارو رسانی در ایران به مرحله تجاری‌ سازی رسیده است، گفت: همین تعداد اندک نیز توانسته تحولات خوبی در عرصه علمی و اقتصادی رقم بزند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرید درکوش روز یکشنبه در نشست خبری ششمین همایش علمی سامانه‌های نوین دارو رسانی ایران که قرار است از 6 تا 8 اسفند ماه امسال در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار شود، گفت: از مجموع 465 مقاله ارسالی، تعداد 453 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که 61 مقاله به صورت سخنرانی شفاهی و مابقی به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی افزود: 6 کارگاه با عناوین ثبت و بررسی دارو در داخل کشور، فراهمی زیستی دارو، مهندسی بافت، کنترل کیفیت در صنایع داروسازی، تجاری‌سازی در حیطه دارو و ثبت اختراع و ابداعات در این همایش برگزار خواهد شد.

دبیر ششمین همایش سامانه‌های نوین دارو رسانی ایران با بیان اینکه هشت مهمان خارجی از هفت کشور انگلیس، هلند، آمریکا، آفریقای جنوبی، ترکیه، مالزی و زلاندنو در این همایش حضور خواهند یافت و به ارائه آخرین دستاوردهای خود در حیطه دارورسانی نوین خواهند پرداخت، گفت: حاملهای ریز دارو یا نانو ذرات، سیستمهای نوین هدفمند شده، ژن درمانی، سل‌تراپی، مهندسی بافت، زیست مواد در کاربرد دارورسانی، سیستم‌های نوین دارورسانی و تکنولوژیهای داروسازی از جمله محورهای در نظر گرفته شده برای این همایش هستند.

دُرکوش ادامه داد: همچنین از 12 استاد دانشگاه در داخل کشور برای سخنرانی در حیطه‌های دارورسانی برای سرطان، دارورسانی برای داروهای پروتئینی، نانو تکنولوژی، مهندسی بافت، تکنولوژی داروسازی،‌ دارورسانی از طریق سیستم‌های ریوی، چشمی و پوستی دعوت به عمل آمده است.

عضو هیئت مدیره انجمن علمی سامانه‌ های نوین دارو رسانی ایران در ادامه به برخی چالشهای پیش‌ روی محققان عرصه دارو اشاره کرد و گفت: یکی از معضلاتی که در کشور داریم، این است که انتقال تکنولوژی از دانشگاه به صنعت بی‌معنا بوده است، یعنی تحقیقاتی که معمولا در در دانشگاهها انجام می‌شود با نیاز صنایع همخوانی و تطابق ندارد.

وی افزود: البته در چند سال اخیر به این سو حرکت کرده‌ایم که تحقیقات از دانشگاه به شکل فناوری‌ محور انجام شود و بتوانیم علاوه بر اینکه شاهد خروجی‌های خوبی از دانشگاهها هستیم، بتوانیم نیاز صنایع را نیز مرتفع کنیم.

درکوش درباره تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در خصوص شیوه‌های نوین دارو رسانی در ایران که به مرحله تجاری‌سازی رسیده است، گفت: تعداد این تحقیقات که به مرحله تجاری‌سازی رسیده، کمتر از 30 مورد است اما همین تعداد اندک توانسته تحولات خوبی در عرصه علمی و اقتصادی رقم بزند. به عنوان مثال اگر ارزبری برخی از این اقلام دارویی 20 تا 30 میلیون تومان در سال بود، در حال حاضر با ساخت شکل جدیدی از آن، موفق شده‌ایم ارزبری ناشی از آن دارو را تا حدود 50 درصد کاهش دهیم.

کد خبر 2237287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha