پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۹:۵۰

نیرومند خبر داد:

5000 نفر در بندرعباس فیلم های جشنواره فجر را تماشا کردند/"خانه پدری" بهترین فیلم از نگاه مخاطبان

5000 نفر در بندرعباس فیلم های جشنواره فجر را تماشا کردند/"خانه پدری" بهترین فیلم از نگاه مخاطبان

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: با توجه به تعداد بلیت های فروخته شده، حدود 5000 نفر در بندرعباس فیلم های جشنواره فجر را تماشا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نیرومند یکشنبه شب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مردم هرمزگان استقبال بسیار خوبی از اکران فیلم های سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بندرعباس داشتند، عنوان کرد: از 16 الی 25 بهمن ماه 20 فیلم سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سینما ستاره شهر بندرعباس اکران شد که در مجموع استقبال خوبی از این فیلم ها صورت گرفت.

وی ادامه داد: کل رقم فروش فیلم های جشنواره فجر در بندرعباس بیش از 20 میلیون تومان بود.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: همچنین با توجه به تعداد بلیت های فروخته شده، حدود پنج هزار نفر در بندرعباس فیلم های جشنواره فجر را تماشا کردند.

نیرومند خاطرنشان کرد: با توجه به انجام نظرسنجی و دریافت رای مخاطبان در پایان اکران هر فیلم در بندرعباس، فیلم "خانه پدری" به کارگردانی کیانوش عیاری به عنوان بهترین فیلم از نگاه مخاطبان در بندرعباس انتخاب شد.

وی اکران فیلم های جشنواره فجر را در افزایش استقبال و حضور مردم هرمزگان در سالن های سینما بسیار موثر دانست و بیان داشت: امیدواریم این استقبال خوب از فیلم ها همچنان در هرمزگان تداوم داشته باشد.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: اکران فیلم های جشنواره فجر در بندرعباس، علاوه بر افزایش گرایش مردم نسبت به سینما، برای سینماگران و فیلمسازان هرمزگانی نیز بسیار مفید و موثر بود.

نیرومند اظهار داشت: تلاش می کنیم تا این حرکت خوب و موثر طی سال های آینده نیز در استان هرمزگان ادامه داشته باشد.

کد خبر 2237701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha