به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمدطاهر گرایلی با اشاره به سنت حسنه وقف اظهار داشت: عدم توجه برخی از کارگزاران به وقف گاهی موقوفات را از تحرک بازداشته است.
وی افزود: ضروری است برای احیای موقوفات و جبران این بیتوجهیها تلاش مضاعفی انجام شود.
گرایلی با بیان اینکه اولویت نخست اوقاف تقویت و تولیت صحیح موقوفات است، بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توجه ویژهای به موقوفات شده که ضروری است نظارتهای جدی نسبت به تقویت و تولیت صحیح موقوفات انجام شود.
وی با تاکید بر احیای موقوفات افزود: وقف در همه ادوار کارگزارانی داشته که به صورت ویژه به آن رسیدگی و نیات واقفان را به درستی اجرا کردهاند.
گرایلی ادامه داد: روال مدیریتی و دیدگاه گذشته حاکم بر موقوفات نباید به دست فراموشی سپرده شود لذا برای جبران و پویایی آن باید بیش از گذشته تلاش کنیم.
وی وقف را فرصتی دوباره برای احیای ارزشهای اسلامی دانست و افزود: وقف سنت حسنهای است که از دیرباز به اشکال گوناگون در تاریخ بشر وجود داشته و اسلام نیز آن را در مسیری روشن، منطقی و هدفدار مورد استفاده قرار داده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: وقف، بنیان استوار کننده عواطف بشر دوستی در جامعه است.
نظر شما