به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتداي اين ديدار،"ابوذر ابراهيمي تركمان"، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در آئين پاياني هفتمين دور گفتگوي ديني اين سازمان و شوراي جهاني كليساها، ضمن ابراز خرسندي از نتايج تعامل و گفتگوي بينا ديني في مابين، گسترش صلح و عدالت را اصلي ترين پيام اديان توحيدي عنوان كرد.
وي افزود: همه ما موظف به نشر و گسترش صلح و عدالت در جوامع پيرامون خويش هستيم و گفتگوهاي بيناديني وسيله اي بسيار ارزشمند براي تحقق اين هدف متعالي است.
در ادامه، ابراهيمي تركمان از انتشار مجموعه مقالات هفتمين دور گفتگوي ديني سازمان فرهنگ و ارتبطات اسلامي و شوراي جهاني كليساها خبر داد.
"سيبوه سركيسيان"، اسقف اعظم ارامنه تهران و شمال ايران نيز در اين مراسم با تشكر ويژه از رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به خاطر تدارك اين مراسم بسيار ارزشمند، ايران اسلامي را پيشگام اصلي طرح و اجراي گفتگوي اديان در جهان اسلام معرفي نمود و از خداوند براي تداوم اين برنامه مفيد كه با ابتكار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي دعا كرد.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي به مركز گفتوگوي اديان، تمدنها و فرهنگها تبديل شده است.
سركيسيان تأكيد كرد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، ايران با فعاليتهاي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، به مركز گفتوگوي اديان، تمدنها و فرهنگها تبديل شده است كه ما به عنوان ارامنه ايراني به آن افتخار ميكنيم و آن را الگوي خوبي ميدانيم كه پيروان اديان جهان هم ميتوانند از اين الگو پيروي كنند.
"اولاو فيكس توييت"، دبيركل شوراي جهاني كليساها نيز در اين آئين با تشكر از ابتكار عمل سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامي در تدارك و هدايت گفتگوهاي بينا ديني گفت : من تا قبل از تحقيق و آشنايي با جمهوري اسلامي ايران تصور داشتم كه در ايران تنها يك نوع تفكر ديني و فرهنگي در حوزه دين و سياست جاري است اما با حضور در اين كشور تاريخي غنا و تنوع فرهنگهاي مختلف كه نماد بارز همزيستي مسالمت آميز اديان هست را از نزيك لمس نمودم.
آئين پاياني هفتمين دور گفتگوي ديني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و شوراي جهاني كليساها شب گذشته 28 بهمن ماه در محل تشريفات اين سازمان برگزار شد.
نظر شما