به گزارش خبرگزاری مهر، میثم سیفی با اعلام این خبر، گفت: انیمیشن کوتاه "جنگ ممنوع" به کارگردانی آرش محمدی و محمد بیات در حوزه هنری استان زنجان تولید شد.
وی با بیان اینکه انیمیشن "جنگ ممنوع" به اثرات منفی و مخرب جنگ در جهان می پردازد، افزود: این انیمیشن در 100 ثانیه و به همت هنرمندان جوان حوزه هنری استان زنجان در بهمن ماه امسال تولید شده است.
سیفی با اشاره به اینکه اظهار کرد: انیمیشن "جنگ ممنوع" با بهره گیری از تکنیک ها و ابزارهای ساده تولید شده است، گفت: این اثر هنری سومین محصول تولیدی حوزه هنری استان زنجان در عرصه انیمیشن است.
وی در پایان مهم ترین رویکرد حوزه هنری استان زنجان را حمایت از هنرمندان جوان و مستعد عنوان کرد و گفت: تولید آثار هنری فاخر با رویکرد اخلاقی و دینی نیز از اهداف مهم این مرکز است.
حضور حوزه هنری استان زنجان در نهمین جشنواره بین المللی فیلم 100
رئیس حوزه هنری استان زنجان، از حضور سه فیلم کوتاه حوزه هنری استان در نهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 خبر داد.
حمیدرضا اسماعیلی، با اعلام این خبر گفت: سه اثر تولیدی از سوی هنرمندان حوزه هنری استان زنجان به بخش مسابقه نهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 راه یافته است.
وی افزود: انیمیشن "یازده" به نویسندگی و کارگردانی علیرضا سلطانی، انیمیشن "پایستگی" به کارگردانی محمد بیات و آرش محمدی و فیلم کوتاه "یک +یک" به کارگردانی مجتبی حیدری آثار راه یافته به بخش مسابقه نهمین جشنواره فیلم 100 است.
اسماعیلی با اشاره به وجود هنرمندان جوان و علاقمند و همچنین ظرفیتهای قوی استان زنجان در عرصه فیلمسازی، اظهار کرد: در حال حاضر هنرمندان فیلمساز زنجانی با حضور در جشنواره های مختلف کشوری و بین المللی و کسب موفقیت ها و عناوین برتر، گام های بزرگی را در راستای اعتلای فرهنگ و هنر کشور برداشته اند.
وی ،با بیان اینکه امسال برای اولین بار فیلم های کوتاه نهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 در زنجان اکران می شود گفت: این برنامه با هدف انتقال مفاهیم و پیام های اخلاقی در آثار هنری و همچنین آشنایی هنرمندان استان با آثار ارزشمند سایر فیلمسازان کشور به همت حوزه هنری استان زنجان اکران می شود.
رئیس حوزه هنری استان زنجان یادآور شد: آثار تولیدی نهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای 100 ثانیهای (8 و 9 اسفند ماه ) به صورت همزمان با تهران در محل حوزه هنری استان زنجان اکران می شود.
نظر شما