پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ بهمن ۱۳۹۲، ۱۲:۳۴

تغییرات جدید مدیران فراساحلی نفت ایران/ وفاپور مدیرعامل تاسیسات دریایی شد

تغییرات جدید مدیران فراساحلی نفت ایران/ وفاپور مدیرعامل تاسیسات دریایی شد

با تصمیم مجمع شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی و نظر مساعد صندوق بازنشستگی صنعت نفت، علی طاهری مطلق از مدیریت این شرکت بزرگ صنایع فراساحلی نفت و گاز ایران برکنار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با تصمیم مجمع شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی و نظر مساعد صندوق بازنشستگی صنعت نفت، تغییرات جدید در سطح مدیریت این شرکت بزرگ صنایع فراساحلی نفت و گاز ایران رقم خورد.

از این رو پس از برکناری علی طاهری مطلق از مدیرعاملی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، سعید وفاپور به عنوان مدیر عامل جدید این شرکت منصوب شد.

پیش از اعضای جدید هیئت مدیره جدید شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از سوی صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه صنعت نفت معرفی شده بود به طوری‌که مالکی، رحیمی و سعید وفاپور به عنوان اعضای جدید هیات مدیره شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی منصوب شدند.

به گزارش مهر، تاسیسات دریایی هم اکنون در طرح توسعه بخش های فراسحلی اکثر فازهای پارس جنوبی و برخی از میایدن نفت و گاز ایران در منطقه خلیج فارس فعالیت می‌کند.

کد خبر 2239684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha