پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۸۴، ۱۵:۵۶

عضو هيأت مديره شركت مخابرات استان تهران:

زمان انتظار دريافت تلفن ثابت در استان تهران 3 ماه كاهش مي يابد

عضو هيأت مديره شركت مخابرات استان تهران گفت :زمان انتظار دريافت تلفن در حال حاضر 7 ماه است و تا پايان سال به 4 ماه خواهد رسيد.

"اصلان نجفي" در گفت گو با مهر با اشاره به بهره برداري از 35 پروژه مخابراتي در سطح استان در هفته دولت خاطر نشان كرد : اين پروژه ها شامل 18 مورد نصب سوئيچ ، 8 مورد نصب و انتقال تجهيزات ، افتتاح 4 مركز سوئيچ پر ظرفيت و واگذاري 80 هزار شماره تلفن جديد با اعتباري بالغ بر 210 ميليارد ريال به بهره برداري مي رسند .

وي با اشاره به واگذاري 215 هزار شماره تلفن جديد تا پايان سال جاري تصريح كرد : 50 درصد تعهدات انجام شده مخابرات استان تهران مربوط به شهرستان كرج است .

به گفته وي شاخص برنامه پنج ساله سوم براي واگذاري تلفن در سطح استان تهران يك ميليون و 700 هزار شماره بوده كه بر اساس نياز دو ميليون و 300 هزار شماره از آغاز برنامه سوم توسعه كشور در سطح استان تهران به متقاضيان واگذار شده است .

وي افزود:حجم كار مخابراتي در شهرستان كرج به قدري بالاست كه شركتهاي خدمات رسان استان را دچار مشكل مي كند ؛ اما با محقق شدن بيش از نيمي از تعهدات شركت مخابرات استان در مورد كرج هم اكنون بحران در اين شهر فروكش كرده است .

کد خبر 223994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha