به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم مهاجریان مقدم در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر طبس ضمن برشمردن برخی از گناهان کبیره به تشریح گناه عاق والیدن که یک گناه کبیره است پرداخت و گفت : جایگاه پدر و مادر در اسلام از ارزش بسیار بالایی برخوردار است که در قران و آیات و روایات بارها از آن سخن گفته شده است.
حجت الاسلام مهاجریان بخش اصلی سخنان خود را به دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب اختصاص داد و سخنان معظم له را برای نمازگزاران طبس تشریح کرد.
امام جمعه طبس گفت: فرمایشات رهبری معظم انقلاب در دیدار مردم تبریز درخصوص مذاکرات با دولتهای 1+5 در رابطه با انرژی هسته ای باید به جد مورد توجه قرار گیرد.
مهاجریان مقدم تصریح کرد: رهبری فرمودند:" در دولت قبل و دولت فعلی افرادی موضوع مذاکرات را بیان کرده اند و بنده بارها گفته ام به مذاکرات خوشبین نیستم و نباید فریب لبخند و چراغ سبز دشمن را خورد چرا که دشمن از هر راهی برای ورود به سیستم کشور ما استفاده خواهد کرد".
وی ضمن تاکید بر سخنان معظم له به نمازگزاران طبس افزود: همانطور که رهبری فرمودند عهد شکنی از سیاستهای دشمن است و نباید به دشمنان اطمینان کرد ، چرا که برخی متصورند تحریم ها حل خواهد شد، تحریمها با مذاکرات این چنینی حل شدنی نیست و اگر در انرژی هسته ای انعطاف نشان داده شود دشمن باز بهانه ای دیگر خواهد آورد.
وی بیان داشت: مشکل دشمن انرژی هسته ای نیست ، مشکل او اسلام ناب محمدی است که در ایران شکل گرفت و امروز پایه های ظلم را در کشورهای دیگر نشانه رفته است.
کسانی که اهل تسامح با دشمنان اند صلاحیت مدیریت ندارند
حجت الاسلام مهاجریان در بخشی دیگر از سخنان خود در راستای انتخاب مدیران و مسئولان در استان و شهرستانها تصریح کرد: دولت باید در بکارگیری افراد کاملا دقت نماید و مواظب باشد که زمام شهر و استان را به هرکسی نسپارد کسانی که در کارنامه هایشان سوابق پشتیبانی از آمریکا را دارند و اهل تسامح با این دشمن شماره یک ما هستند.
خطیب جمعه طبس در خصوص ابلاغ دستورالعمل اقتصاد مقاومتی که بعد از بررسی ها و کارشناسی ها در مجمع تشخیص مصلحت نظام و با امضای رهبری برای اجرا در این روزها به قوای ثلاثه ابلاغ شده است، گفت: باید بطور دقیق این دستورالعمل که بخشی به مسئولان و بخشی به مردم برمی گردد توجه ویژه ای شود.
مهاجریان مقدم خاطرنشان کرد: وظیفه بسیار مهم مردم در این دستور العمل جلوگیری از اصراف بی رویه و استفاده از تولیدات داخلی نقش بسیار مهم و ارزنده است که مردم ما به این مهم توجه خواهند داشت.
روز امور تربیتی و سالروز تخریب حرم عسکرین بدست تکفیری ها از دیگر محورهایی بود که خطیب جمعه طبس سخن گفت.
نظر شما