به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلمانی صبح جمعه در حاشیه اجرای مانور بسیج سلامت نوروزی دامغان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این مانور در قالب سه اکیپ از اول اسفند آغاز و به مدت 45 روز و تا 15 فروردین سال آینده از سوی مرکز بهداشت شهرستان دامغان ادامه خواهد داشت.
وی با بیاناینکه 10 نفر از بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دامغان در اجرای این مانور همکاری دارند تصریح کرد: این افراد با مراجعه به کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی و اماکن عمومی و بین راهی و مناطق حساس آنها را مورد بازرسی و نظارت قرار می دهند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دامغان با اشاره به اینکه این مانور همزمان با سراسر کشور شروع شده است اضافه کرد: حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از مهمترین اهداف این طرح است.
سلمانی ضمن یادآوری اینکه سال گذشته از 875 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 251 اماکن بین راهی بازدید بعمل آمد گفت: 621 مورد نمونه برداری آب روستایی و 250 مورد نمونه برداری آب شهری، 949 مورد نمونه برداری مواد غذایی در قالب مانور بسیج سلامت نوروزی از سوی بهداشت محیط مرکز بهداشت دامغان انجام شد.
مانور بسیج سلامت نوروزی هر سال از اول اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.
این مانور از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشتی، مرکز سلامت محیط و کار، اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان ها و مرکز بهداشت شهرستان ها و به صورت کشوری اجرا می شود.
نظر شما