به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس برنامه ریزی سازمان لیگ آزادگان متولی برگزاری رقابت های لیگ فوتبال در رده های سنی پایه کشور مسابقات مرحله مقدماتی لیگ دسته اول فوتبال جوانان باشگاه های کشور روز جمعه رسما به پایان رسید و تیم جوانان صبای قم نتوانست به مرحله نهایی صعود کند.
در دومین روز اسفند ماه تنها دیدارهای مرحله گروهی تمام شد و تیم های راه یافته به مرحله نهایی باید در ادامه این بازی ها تلاش خود را برای راهیابی به رقابت های لیگ برتر فوتبال جوانان باشگاه های کشور در سال 93 را پیگیری کنند.
در این میان تیم فوتبال جوانان صبای قم که با از دست دادن شانس رفتن به مرحله نهایی بازی های فصل جاری فوتبال دسته اول جوانان باشگاه های کشور فرصت رفتن به مسابقات لیگ برتر این رده سنی در سال آینده را نیز به طور کامل از دست داده بود، در دیداری کاملا تشریفاتی از تیم پتروشیمی ماهشهر پذیرایی کرد اما ناباورانه به میهمان خود باخت.
تیم فوتبال جوانان صبای قم با وجود اینکه تا هفته شانزدهم در مکان سوم جدول رده بندی رقابت های لیگ دسته اول فوتبال جوانان کشور قرار داشت اما در سه هفته متوالی به تیم های خوزستانی یعنی نفت امیدیه، ولایت اهواز و پتروشیمی ماهشهر باخت تا بدین ترتیب رتبه چهارم جدول رده بندی 9 تیمی گروه دوم لیگ دسته اول جوانان را از آن خود کند.
تیم فوتبال جوانان صبای قم در گروه دوم مرحله مقدماتی در کنار هشت تیم مدعی دیگر در حالی برای کسب مجوز صعود به مرحله بعد رقابت کرد و در هفته پایانی در زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی تخی قم میزبانی تیم پتروشیمی ماهشهر را بر عهده داشت و تن به شکست 3 بر 2 داد.
در نیمه نخست این دیدار تیم جوانان صبای قم از روی نقطه پنالتی موفق به گشودن دروازه تیم پتروشیمی ماهشهر شد اما تیم میهمان در لحظات پایانی نیمه نخست کار را به تساوی کشاند تا دو تیم با تقسیم امتیازها به رختکن بروند و تکلیف بازی در نیمه دوم مشخص شود.
در نیمه دوم تیم پتروشیمی ماهشهر دو بار متوالی دروازه تیم جوانان صبای قم را گشود و 3 بر 1 پیش افتاد اما صبایی ها یکی از گل ها را جبران کردند تا این دیدار در نهایت 3 بر 2 به سود تیم پتروشیمی ماهشهر به پایان برسد و حسین نوع خواه از تیم جوانان صبا با زدن 2 گل تیمش بهترین بازیکن میدان لقب بگیرد.
نظر شما