دکتر فریدون نوحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اگر همین روند ادامه داشته باشد سیر بیماریهای قلبی و عروقی در کشور به طور قابل توجهی افزایش می یابد.
رئیس دومین کنگره مشترک قلب و عروق افزود: امروز با شیوع رو به افزایش بیماریهای عروق محیطی، سکته های قلبی و مغزی مواجه هستیم که عامل اول مرگ و میر ایرانیان و حتی مردم دنیا است و بسیار نگران کننده است.
وی مهمترین عوامل بروز و شیوع این بیماریها را دیابت، کم تحرکی، چاقی و اضافه وزن، چربی خون و فشار خون برشمرد و گفت: بررسیها نشان می دهد که نزدیک به نیمی از مردم ایران اضافه وزن دارند، حدود 16 درصد دچار چاقی مرضی هستند و این خطر جدی است که می تواند به شدت سلامت مردم را تهدید کند.
رئیس انجمن قلب و عروق ایران در مورد هزینه های درمان بیماریهای قلبی گفت: متاسفانه پوشش بیمه ها از هزینه های درمان بیماریهای قلبی مناسب نیست البته هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت مقداری از هزینه تجهیزات قلبی را به صورت یارانه پرداخت می کند و اگر این حمایتها نباشد امکان انجام بسیاری از جراحی های قلب در کشور برای مردم میسر نیست.
وی ادامه داد: البته خبر دارم که با پیگیری وزیر بهداشت و حمایت رئیس جمهوری قرار است اقداماتی انجام شود که هزینه درمان بیماریهای قلبی و افرادی که بستری می شوند در سال 93 به 10 درصد کل هزینه به عنوان فرانشیز کاهش یابد البته رسیدن به این هدف نیازمند واقعی تر شدن تعرفه های پزشکی، و افزایش یارانه درمان است و می دانم که مسئولان دولت در تلاشند تا به این هدف برسند.
دومین کنگره مشترک قلب و عروق از ششم تا نهم اسفند ماه جاری در سالن اجلاس سران کشور برگزار می شود. قرار است در این کنگره، تازه های پزشکی قلب و عروق از جمله روش غیر تهاجمی تعویض دریچه قلب با حضور پزشکان مبدع این روش از اروپا و آمریکا تشریح شود.
نظر شما