پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۴۸

چیت چیان خبر داد:

صادرات 1500 مگاوات برق از طریق مرزهای کرمانشاه به عراق

صادرات 1500 مگاوات برق از طریق مرزهای کرمانشاه به عراق

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: وزیر نیرو با اشاره به صادرات یک هزار مگاوات برق به عراق طی سال گذشته که از طریق مرزهای کرمانشاه صورت پذیرفته است، گفت: این رقم امسال و در طول 11 ماه اول سال به یک هزار و 500 مگاوات افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید چیت چیان روز شنبه و در جلسه ای که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در بازدید میدانی که روز گذشته از طرح های آبی استان کرمانشاه به عمل آمد خوشبختانه شاهد توسعه و رشد شبکه های آبیاری منابع آبی این استان بودیم.

وی همچنین با اشاره به اقدامات خوبی که در زمینه طرح های آبی صورت گرفته است، ابراز امیدواری کرد با راه اندازی سدهای در دست ساخت، شاهد شکوفایی بخش کشاورزی و رونق اقتصادی استان مرزی کرمانشاه باشیم.

چیت چیان، استفاده از ظرفیت سامانه گرمسیری را پتانسیل بالقوه دیگر این استان در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت: امیدواریم با اجرای کامل این طرح بخش قابل توجهی از اراضی دیم استان به بالاترین سطح بهره وری افزایش یابد.

وزیر نیرو همچنین بر این مسئله که کرمانشاه یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور به شمار می رود، تاکید کرد.

در این نشست آخرین وضعیت پروژه های آبی کرمانشاه با حضور برخی معاونین وزارت نیرو، ابراهیم رضایی بابادی استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

 

کد خبر 2241312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha