۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۱۱

یزدانی در گفتگو با مهر:

50 درصد علت ناباروری‌ها در اصفهان به مردان بر می‌گردد

50 درصد علت ناباروری‌ها در اصفهان به مردان بر می‌گردد

اصفهان - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: علی رغم باور عامه مردان که به هنگام مشاهده مشکلی در باروری، زن‌ها را مجاب به مراجعه به پزشک می‌کنند، 50 درصد علت ناباروری‌ها به مردان بر می‌گردد.

محمد یزدانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 15 و 16 درصد زوج‌های کشور نابارورند که نیمی از این مشکل از طرف مردان است.

وی ادامه داد : مردان جزو گروه‌هاي پرخطر جامعه از لحاظ ميزان تهديد سلامتي محسوب ميشوند چرا‌كه مرگ و مير آنها  در مقايسه با  زنها در تمام گروه‌هاي سني بيشتر است و متوسط طول عمر مورد انتظارشان 7-5 سال كمتر مي شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان افزود: مردان جزو گروه‌هاي پرخطر جامعه از لحاظ ميزان تهديد سلامتي محسوب ميشوند چرا‌كه مرگ و مير آنها در مقايسه با  زنان در تمام گروه‌هاي سني بيشتر است و متوسط طول عمر مورد انتظارشان 7-5  سال كمتر مي شود.

وی ابراز داشت: مردان بيشتر از زنان در معرض فاكتور‌هاي خطر محيطي و شغلي هستند و عاداتي از جمله مصرف سيگار، الكل و اعتياد، چاقي و بي‌تحركي، استرس شغلي ، سوانح و حوادث در آنها بيشتر است و فشارهای روانی شدیدی را که به خانواده تحمیل کرده و در نهایت منجر به فروپاشی آن می شود.

یزدانی بیان داشت: مردان در مقايسه با زنان مراجعات پزشكي كمتري دارند، اين امر سبب مي‌شود به طور عمده در مراحل پيشرفته به پزشك مراجعه می‌کنند.

وی گفت: عدم  آگاهي از بيماري هاي خاموش قابل پيشگيري كه منجر به از دست رفتن ارکان و نياز به جايگزيني با روش‌هاي پر‌هزينه مي‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: برخي از اين نارسايي ها مي تواند از بدو تولد، نوزاد ذكور را دچار عوارضي كند كه در مقاطع مختلف عمر او مشكلاتي از قبيل عقيم شدن يا سرطان هاي زود هنگام و در نهايت زمين گير شدن هاي بي مورد و غيرضروري را براي او به همراه داشته باشد.

یزدانی تاکید کرد: تعدادي از بيماري‌هاي اورولوژي كه عواقب خطير و تهديد‌كننده جدي براي سلامت مردان دارند بدون علامت واضح پيشرفت مي كنند و گه ‌گاه به مراحل پیشرفته بیماری (متاستاز) ميرسند نظير سرطان مثانه، سرطان پروستات و سرطان بيضه، بيضه نزول‌نكرده كه در صورت اطلاع از علائم آن مي‌توان در مراحل اوليه پيشگيري کرد.

وی گفت: ‏‏‏مردان جزو گروه‌هاي پرخطر جامعه از لحاظ ميزان تهديد سلامتي محسوب ميشوند چرا‌كه مرگ و مير آنها  در مقايسه با  زنان در تمام گروه‌هاي سني بيشتر است و متوسط طول عمر مورد انتظارشان 7-5  سال كمتر مي‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: مردان بيشتر از زنان در معرض فاكتور‌هاي خطر محيطي و شغلي هستند و عاداتي از جمله مصرف سيگار، الكل و اعتياد، چاقي و بي‌تحركي، استرس شغلي ، سوانح و حوادث در آنها بيشتر است و فشارهای روانی شدیدی را که به خانواده تحمیل کرده و در نهایت منجر به فروپاشی آن می شود.
 

کد خبر 2241368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha