پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۹:۴۸

حجت الاسلام صالحی منش:

مسئله آب قم از اولویت‌های اصلی در دولت تدبیر و امید است

مسئله آب قم از اولویت‌های اصلی در دولت تدبیر و امید است

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم با بیان اینکه مسئله آب قم از اولویت‌های اصلی در دولت تدبیر و امید است، خاطر نشان کرد: ریاست جمهوری شخصا به رفع مشکلات آب شرب قم اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد صادق صالحی منش امروز شنبه در جلسه بررسی وضعیت انتقال آب از سرشاخه‌های دز که با حضور مدیران پروژه انتقال آب در ایستگاه آب منطقه‌ای تهران در ایستگاه آب منطقه‌ای تهران واقع در شاپورآباد لرستان برگزار شد، با بیان اینکه کارهای بزرگ توسط انسان‌های بزرگ و همت‌های بلند انجام می‌شود، گفت: این پروژه عظیم ملی مرهون تلاش انسانهایی است که با زحمات خستگی ناپذیر خود حلاوت خدمت را به مردم شریف استان قم و شهرهای همجوار چشاندند.

وی با تقدیر از مجموعه تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مشکل کم آبی استان قم، تصریح کرد: امام خمینی(ره) اولین کسی بودند که دغدغه آب شرب مردم استان قم را داشتند و به دستور ایشان سد 15 خرداد قم پایه گذاری شد.
استاندار قم همچنین با اشاره به تاکید ویژه مقام معظم رهبری در زمینه تکمیل پروژه انتقال آب به استان قم گفت: همه مسئولان دولت‌های پیشین در این پروژه عظیم نقش مؤثر داشته‌اند.

وی با بیان اینکه مسئله آب قم از اولویت‌های اصلی در دولت تدبیر و امید است، خاطر نشان کرد: ریاست جمهوری شخصا به رفع مشکلات آب شرب قم اهتمام دارد که امیدواریم با بهره برداری از سد کوچری و آبگیری این سد مشکلات آب شرب و صنایع استان قم و شهرهای همجوار به طور کامل مرتفع شود.

حجت الاسلام صالحی منش در پایان این جلسه از تلاش‌های خستگی ناپذیر و پیگیری‌های مستمر نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و تمامی مسئولان و دست اندرکاران تأمین آب شرب قم و این پروژه عظیم تقدیر کرد.

بازدید استاندار قم از سد پانزده خرداد

استاندار قم با حضور در محل سد پانزده خرداد، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت این سد قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین صالحی منش در جریان این بازدید که امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت، از زحمات و تلاش‌های دستگاه‌های متولی تامین آب شرب قم تقدیر کرد.

استاندار قم با تاکید بر اهمیت حیاتی این سازه مهم، کمبود آب را یکی از مشکلات دائمی قم برشمرد و گفت: تلاش مدیریت استان بر این است تا با تکمیل کامل پروژه انتقال اب از سرشاخه‌های دز، بخش زیادی از این کمبود و دغدغه همیشگی مردم شریف قم مرتفع شود.

وی با اشاره به نقش خشکسالی‌های سال‌های اخیر در تشدید مشکل کم آبی در کل کشور و استان قم، تصریح کرد: مدیریت صحیح با استفاده بهینه از منابع آبی موجود و تلاش برای ارتقای کیفیت آب شرب شهروندان به عنوان یک رویکرد جدی در دستور کار مدیران قرار گرفته است.

شایان ذکر است سد پانزده خرداد در 70 کیلومتری جنوب غربی شهر قم و در حاشیه شهر دلیجان واقع شده و بخش زیادی از اب شرب قم را تامین می‌کند.

بازدید استاندار قم از سرشاخه‌های دز

استاندار قم در بازدید از مسیر سرشاخه‌های دز، تلاش مدیران و پیمانکاران این پروژه عظیم ملی را ستودنی عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین صالحی منش استاندار قم زیرساخت‌های این طرح بزرگ آبرسانی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه مسیر برای پیشرفت بسیار همواره است.

وی نبرد با طبیعت را امری دشوار تلقی کرد و از انجام این پروژه آبرسانی در دل کوه‌ها توسط متخصصین ایرانی قدردانی نمود.

مقام عالی استان با بیان اینکه این پروژه انتقال آب از سرشاخه‌های دز، بزرگ‌ترین آبرسانی در سطح خاورمیانه است گفت: بهره برداری این پروزه نشان داد که با همت، تلاش و تخصص می‌توانیم در امر آبادانی کشور گام‌های بلندی برداریم.

استاندار قم همچنین با حضور در بخش‌های کنترل و تلمبه خانه این پروژه از این بخش‌ها بازدید نمود.

کد خبر 2241692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha