پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۵۴

 «ولایت و رهبری در اسلام» به زبان عربی ترجمه شد/ «الولایة و القیادة فی الاسلام» 

 «ولایت و رهبری در اسلام» به زبان عربی ترجمه شد/ «الولایة و القیادة فی الاسلام» 

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان از انتشار ترجمه عربی کتاب «ولایت و رهبری در اسلام» با عنوان «الولایة و القیادة فی الاسلام» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با اعلام این خبر گفت: کتاب «ولایت و رهبری در اسلام» اثر حسن طاهری خرم آبادی است که توسط وائل علی در 312 صفحه ترجمه شده و با نام «الولایة و القیادة فی الاسلام» منتشر شده است.

در چکیده پشت جلد این اثر آمده است: گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران براساس دیدگاه اسلام درباره حکومت و به طور خاص نظریه ولایت فقیه، ضرورت بررسی و تبیین مضاعف مسئله حکومت و رهبری از دیدگاه اسلام را آشکار ساخته است.

اثر حاضر تلاش اجتهادی در بازخوانی ادله حکومت اسلامی و نظریه ولایت فقیه در جهت تبیین و مستدل ساختن دیدگاه اسلام درباره حکومت و رهبری، تطبیق آن بر نظام جمهوری اسلامی ایران و آشکار ساختن ظرفیت تئوریک آن در پاسخگویی به پرسش های مرتبط با آن است.

کد خبر 2243031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha