پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۴۸

علیپور:

50 هزار پاکت هدیه در آمل توزیع می شود

50 هزار پاکت هدیه در آمل توزیع می شود

آمل - خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد آمل، شمار پایگاههای جشن نیکوکاری در شهرستان را 30 پایگاه اعلام کرد و گفت: همچنین 50 هزار پاکت هدیه در شهرستان توزیع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضان علیپور ظهر دوشنبه در کمیته احسان و نیکوکاری شهرستان با اشاره به اینکه 10 هزار پاکت بین نیروهای مقاومت بسیج توزیع می شود، زمان برپایی جشن نیکوکاری را از 14 اسنفدماه بمدت 10 روز اعلام کرد.

وی با اظهار اینکه فرمانداری شهرستان 50 میلوین ریال برای کمک به نیازمند اهداء کرده است، اظهار داشت: این درحالیست که مردم نوعدوست منطقه نیز همواره یار و حامی خانواده های نیازمند هستند.

علیپور سرانه هر یتیم در شهرستان را 850 هزار ریال اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 11 هزار خپنفر تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند و دو هزار و 223 نفر از 650 کودک یتیم شهرستان حمایت مالی می کنند.

وی میزان کمکهای جمع آوری شده در جشن عاطفه های سالجاری را یک میلیارد و 290 میلیون ریال اعلام کرد.

کد خبر 2243199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha