به گزارش خبرنگار گروه هنري "مهر" از جشنواره تئاتر دفاع مقدس ، وي افزود: تئاتر دفاع مقدس بخشي از حوزه نمايش كشور است و با توجه به حجم جنگ تحميلي و تبليغات آن كه گريبانگير جامعه ما شده اين عرصه شكل گرفته است .
اين هنرمند ، جشنواره هاي موضوعي با عنوان دفاع مقدس را در اين عرصه ناكافي خواند و خاطر نشان كرد: جنگ مقوله اي فراگير و گسترده است و نمي توان آن را با رويدادهاي موضوعي محدود كرد .
دهقان نسب تاكيد كرد: كساني بايد در عرصه هنر دفاع مقدس به فعاليت بپردازند كه از دل اين دوران برآمده باشند نه كساني كه از دور دستي برآتش داشتند.
وي ، خواستار حمايت از دوستداران حوزه دفاع مقدس و بستر سازي لازم براي فعاليت د راين عرصه از سوي نهادهاي فرهنگي شد.
"حبيب دهقان نسب" بازيگر عرصه سينما ، تئاتر و تلويزيون از بي مهري به حوزه تئاتر انتقاد كرد و گفت : وقتي به كليت هنر نمايش بي اعتنايي مي شود طبيعي است كه به تئاتر دفاع مقدس هم بي توجهي مي شود.
کد خبر 22432
نظر شما