به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني کميته امداد امام خميني (ره)، حمیدرضا ترقی در دیدار با امام جمعه استان قزوین، بیان کرد: از آنجايي كه قشر ضعیف با مشكلات و فشارهاي اقتصادي فراواني روبه روست، مسئولان بايد در حد توان براي كاهش مشكلات اين قشر تلاش كنند.
دبیر و عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) اضافه کرد: تاکنون اعتبارات کمیته امداد امام خمینی(ره) در بودجه 93 حدود 15 درصد رشد داشته است؛ البته دولت این قول مساعد را نيز داده که در اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها، به گونه ای عمل کند که فشار به قشر ضعیف جامعه به حداقل ممکن برسد.
ترقی افزود: سياست توانمندسازي افراد تحت پوشش در كميته امداد همچنان دنبال خواهد شد و در همين راستا مجلس و دولت برای اين موضوع دو هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته اند؛ یک هزار میلیارد تومان دیگر نیز در اختیار دستگاه های دولتی است كه در صورت عدم جذب اين مبلغ توسط آن دستگاه ها تا آذر سال 93، مي توانيم اين مبلغ را نيز در جهت سياست توانمندسازي خانوارها مورد استفاده قرار دهيم.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه دولتمردان دلسوزانه تلاش می کنند تا مشکلات کشور هر چه سريعتر حل شود و كميته امداد نيز به نوبه خود سعي خواهند كرد تا حد ممكن باري از دوش دولت كم كند.
نظر شما