پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۶:۰۲

اسدی:

ایده توسعه محوری بدون بخش خصوصی پیش نمی رود/ به سرمایه گذاران امان نامه می دهیم

ایده توسعه محوری بدون بخش خصوصی پیش نمی رود/ به سرمایه گذاران امان نامه می دهیم

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون استاندار کرمان پیشرفت ایده توسعه محوری را بدون حضور بخش خصوصی غیرممکن دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ذکا اسدی صبح دوشنبه در همایش بررسی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت برق استان کرمان گفت: برای پیشرفت و توسعه استان باید از ظرفیت های بخش خصوصی بهره ببریم و در واقع ایده توسعه محوری بدون حضور بخش خصوصی پیش نمی رود.

وی با اشاره به حمایت دولت از سرمایه گذاران در استان کرمان ادامه داد: به هر سرمایه گذار برگه امنیتی و ایمنی می دهیم که در واقع به منزله امان نامه ای است که بخش دولتی مانع کار آنها نخواهد شد.

ذکا اسدی توسعه اقتصادی را رویکرد اصلی استان کرمان دانست و گفت: از فرماندارن خواسته ایم که هرچه سریعتر سند توسعه شهرستان خود را تهیه و ارائه دهند تا سرمایه گذاران بدانند که باید از کجا کار را آغاز کرده و به سرمایه گذاری بپردازند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمان به مثلث توسعه استان کرمان اشاره و تصریح کرد: یک ضلع این مثلث را نمایندگان مجلس تشکیل می دهند که با قدرتی که دارند می توانند در راستای حل مشکلات استان گام بردارند.

این مسئول ادامه داد: ضلع دیگر این مثلث را نمایندگان دولت شامل استاندار، فرمانداران و بخشداران تشکیل می دهند و سومین ضلع نیز مختص سرمایه گذاران و کارآفرینان است.

وی از فعال شدن شورای گفتگو با حضور فعالان بخش خصوصی و دولتی در کرمان خبر داد و افزود: همگی باید با وحدت و در قالب برنامه استراتژی مثلث توسعه برای پیشرفت استان کرمان تلاش کنیم.

کد خبر 2243264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha