پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۳۲

زاهد مطرح کرد:

نیر به قطب تولید نوشیدنی های طعم دار کشور تبدیل می شود

نیر به قطب تولید نوشیدنی های طعم دار کشور تبدیل می شود

نیر – خبرگزاری مهر: فرماندار نیر با اشاره به اجرای چندین طرح بزرگ در زمینه تولید صنایع نوشیدنی در این شهرستان گفت: نیر در آینده ای نزدیک به قطب تولید نوشیدنی های طعم دار کشور تبدیل خواهد شد.

میرفخرالدین زاهد در حاشیه بازدید از واحدهای در دست اجرا در بخش صنایع نوشیدنی این شهرستان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هم اکنون دو کارخانه بزرگ نوشیدنی های طعم دار و آب معدنی در این شهرستان در دست اجراست که با تکمیل و بهره برداری آن، این شهرستان حتی می تواند به قطب تولید نوشیدنی در خاورمیانه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه این طرح های بزرگ صنعتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا می شود، تاکید کرد: این واحدهای مرتبط با صنایع غذایی، در شهرک تخصصی آب نیر که در حال حاضر از سرمایه گذاری مطلوبی برخوردار است، احداث می شود.

فرماندار نیر تاکید کرد: یکی از این واحدهای بزرگ در حال احداث، پروژه تولید نوشیدنی های طعم دار است که با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان و توسط شرکت آتیه ساوالان به عنوان بخش خصوصی در دست ساخت می باشد.

وی با بیان اینکه این کارخانه پس از افتتاح برای هزار و 500 نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد، متذکر شد: از این تعداد 300 نفر به صورت مستقیم و هزار و 200 نفر به صورت غیرمستقیم در این واحد مشغول فعالیت های اقتصادی خواهند بود.

زاهد بهره برداری از این کارخانه را موجب تحول در تولید صنایع نوشیدنی استان ارزیابی کرد و افزود: با روند فعلی و سرمایه گذاری مطلوب صورت گرفته این واحد تولیدی و صنعتی تابستان سال آینده تولید خود را در این زمینه آغاز خواهد کرد.

وی مساحت این کارخانه را 21 هزار متر مربع اعلام کرد و با اشاره به ساخت کارخانه تولید آب معدنی "حیاط کوهستان" به عنوان دیگر واحد در دست اجرا در این شهرک تاکید کرد: این کارخانه با 65 میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث شده و با راه اندازی آن برای 35 نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه رشد اقتصادی و کاهش معضل بیکاری در شهرستان نیر در گرو توسعه سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی و تولیدی است، تصریح کرد: در این راستا طرح های حمایتی ویژه ای در این خصوص تدوین و در حال ارائه است.

وی توسعه و حمایت ویژه از سرمایه گذاران خصوصی در این شهرستان از مهمترین اولویت ها و برنامه های آینده برشمرد و سرمایه گذاری بخش خصوصی را در کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی به عنوان یکی از مشکلات و موانع جدی در تحقق برنامه های توسعه ای موثر دانست.

کد خبر 2243541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha