پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۲۶

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم:

انزوا و نبود امید منجر به افزایش مشکلات دانشجویان شده است

انزوا و نبود امید منجر به افزایش مشکلات دانشجویان شده است

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: نداشتن امید و در انزوا بودن مشکلات دانشجویان را بیشتر کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین میرزایی - مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری صبح امروز در بیست‌وچهارمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسری وزارت علوم که در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در حال برگزاری است، اظهار داشت: همه ما یک ماموریت اصلی داریم و آنهم کاهش آلام و مشکلات دانشجویان است.

وی ادامه داد: رویکرد وزارت علوم تسهیل مشارکت های دانشجویان در مسائل علمی، فرهنگی و اجتماعی است و ما معتقدیم هر چه این فعالیت ها بیشتر شوند، مسائل و مشکلات دانشجویان کاهش می یابد.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم ادامه داد: یکی از دلایل و مشکلات در حوزه دانشجویی انزوایی است که گاها صورت گرفته است و علت و علل مسائل و مشکلات دانشجویان نداشتن امید و انزوا است که به مسائل و مشکلات آنها دامن زده است که ما باید در چارچوب قانون از فعالیت های دانشجویان حمایت کنیم و شاهد شکوفایی و نشاط در فعالیت های دانشجویان باشیم.

میرزایی ادامه داد: میزان آسیب های اجتماعی در دانشگاه و دانشجویان بسیار کمتر از جامعه است، اما چون این قشر نخبه و پیشروان حرکت در جامعه هستند، این میزان در دانشگاه ها قابل قبول نیست و باید از بین برود.

وی ادامه داد: ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی آمادگی داریم که با دفتر سلامت و مشاوره وزارت علوم در خصوص ماموریت هایی که این دفتر دارد، همکاری داشته باشیم و هر کاری از دستمان برآید کوتاهی نکنیم.

کد خبر 2243805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha