پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۴۷

سهیلی در گفتگو با مهر:

اعزام تیم نابینایان پاورلیفتینگ همدان به مسابقات قهرمانی کشور

اعزام تیم نابینایان پاورلیفتینگ همدان به مسابقات قهرمانی کشور

همدان - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت نابینایان استان همدان گفت: تیم نابینایان پاورلیفتینگ همدان به مسابقات قهرمانی کشور اعزام می شوند.

سمیه سهیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این دوره از مسابقات قهرمانی کشور پاورلیفتینگ از پانزدهم اسفندماه به میزبانی رشت برگزار می شود.

دبیر هیئت نابینایان استان همدان افزود: در این دوره از مسابقات که طی دو روز برگزار می شود تیم 10 نفره همدان نیز به مربیگری منوچهر رضاخانی، سیاوش برفان و به سرپرستی علی سهیلی اعزام می شوند.

سهیلی بیان داشت: مسابقات پاورلیفتینگ از 15 تا 17 اسفندماه در رشت برگزار می شود که تیم همدان نیز به این دوره از مسابقات اعزام می شود و به رقابت یکدیگر می پردازند.

وی در ادامه گفت: هیئت نابینایان استان همدان در شش رشته از جمله ورزش گلبال فعالیت می کند.

دبیر هیئت نابینایان استان همدان اضافه کرد: در همدان بانوان در رشته های دوومیدانی، گلبال، شنا و شطرنج مشغول به فعالیت هستند.

سهیلی عنوان داشت: در رشته های شنا، دوومیدانی، شطرنج، وزنه برداری و پاورلیفتینگ، جودو و گلبال نیز آقایان فعالیت می کنند.

وی در پایان سخناش گفت: همچنین دور رفت مسابقات لیگ برتر گلبال نیز انجام شده است که از 16 اسفند دور برگشت مسابقات به میزبانی مشهد برگزار می شود و تیم گلبال همدان در دور رفت بسیار خوب عمل کرده و در رده دوم جدول قرار دارد.

کد خبر 2243952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha