به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله آقابیگی ظهر سه شنبه در جلسه شرکت آب منطقه ای استان ضمن تأکید بر استفاده از تمامی منابع آبی موجود افزود: هنر مسئولان این شرکت باید این باشد که همانند فصل کشاورزی گذشته با مشارکت تمامی دستگاه های ذیربط و همراهی کشاورزان از همه منابع آبی موجود نهایت استفاده را ببرند.
وی اظهارداشت: تاکنون 530 ایستگاه پمپاژ در گیلان تجهیز و آماده بهره برداری شده است و همچنین انتظار می رود تمامی 907 ایستگاه پمپاژ با دقت و هوشیاری مدیران امور و آبیاری تجهیز، تست و آماده راه اندازی تا پس از آبگذاری رسمی کانال های انتقال آب برای دوره پیش روی کشت برنج، تمامی ایستگاه ها از صددرصد آمادگی برخوردار باشند.
مدیر عامل آب منطقه ای گیلان با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری در بخش آب استان گفت: در راه توسعه این استان شمالی نگاه به مقوله آب باید چنان باشد که در سند چشم انداز تعریف شده و باید تمامی مبادی ذیربط دست به دست هم داده تا با حمایت و مشارکت بخش خصوصی گیلانی آبادتر و توسعه یافته تر از اکنون را پدید آوریم.
وی افزود: فرصت های سرمایه گذاری در بخش آب مطمئن و بی شمار بوده و باید برای توسعه گیلان از تمامی ظرفیت ها استفاده شود و یکی از موثرترین و کاربردی ترین فرصت های پیش رو، ظرفیت کارآمد و اثرگذار بخش خصوصی و سرمایه گذاران غیر دولتی است که باید با حمایت از آنان سیمای استان را به جایگاه برتری که در خورشان و نیاز مردم فرهیخته اش است، برسانیم.
آقابیگی اذعان داشت: با پیگیری های انجام گرفته بیش از هزار و 250 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در اجرای طرح های سد، شبکه و نیروگاه های گیلان انجام گررفته که هر کدام از دوره مالی 3، 4 و 7 ساله برخوردار بوده اند.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم در توسعه بیش از پیش استان به بالاترین سطوح دست پیدا کنیم باید نگاه ها را تغییر داده و به صورت کاربردی از تمامی ظرفیت ها آن گونه که مد نظر رهبر معظم انقلاب است، استفاده کنیم.
مدیر عامل آب منطقه ای گیلان از تمامی سرمایه گذاران خواست تا با مراجعه به این شرکت در مطمئن ترین و اصیل ترین مرکز اقتصادی شمال ایران سرمایه گذاری سودمند داشته باشند.
نظر شما