پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۹:۴۷

باطنی خبر داد:

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط تا پانزدهم فرورین در استان سمنان

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط تا پانزدهم فرورین در استان سمنان

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط تا پانزدهم فروردین ماه سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرجاد باطنی عصر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود:  طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط در شهرستان های تابعه این دانشگاه آغاز شد.

وی با بیان اینکه این طرح که تا پانزدهم فروردین 93 ادامه دارد اظهار داشت: شش اکیپ سیار بازرسی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه، مراکز عرضه مواد غذایی حساس مانند اماکن بین راهی، رستوران ها، قنادی ها، مراکز عرضه گوشت و مواد پروتئینی و نیز اماکن عمومی و اقامتی را کنترل می کنند.

مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی و افزایش مسافرت ها، به منظور حفظ سلامت و رفاه شهروندان و مسافران نوروزی، افزود: اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط با هدف کنترل اماکن عمومی و مراکز عرضه مواد غذایی و نیز کنترل سلامت آب شرب و سایر مسائل مرتبط با بهداشت محیط همچون سالهای گذشته از اول اسفند ماه امسال آغاز شده است.

 باطنی همچنین اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط نیز کشیک ثابت در تمام ساعات شبانه روز آماده دریافت و پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات مردمی که بصورت حضوری یا تلفنی به ستادهای استانی و شهرستانی بهداشت محیط اعلام می شود، هستند.

وی در خاتمه انجام پنج هزار و 459 مورد بازدید بهداشتی از اماکن و مراکز، 156 مورد معرفی متخلف بهداشتی به مراجع قضایی، 21 مورد تعطیلی مراکز غیر بهداشتی، 49 مورد جمع آوری فروشندگان دوره گرد، سه زا و 770 مورد کلرسنجی از منابع آب شرب، 489 مورد نمونه برداری میکروبی آب و 498 مورد نمونه برداری مواد غذایی و نیز کشف و ضبط یک هزار و 568 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و یا غیرقابل استفاده را از مهمترین دستاوردهای این طرح در سال گذشته عنوان کرد.

کد خبر 2245751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha