پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۲۷

نماينده سنندج در مجلس:

ترویج فرهنگ استفاده از وكيل در امور حقوقي در بین مردم امری ضروری است

ترویج فرهنگ استفاده از وكيل در امور حقوقي در بین مردم امری ضروری است

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ترویج و تبیین فرهنگ استفاده از وكيل در امور حقوقی را در بین مردم ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادی شامگاه پنج شنبه در مراسم گرامیداشت استقلال  کانون وکلای دادگستری كردستان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: ماهیت کار نمایندگان مجلس با وکلا در یک راستا قرار دارد و هر دو وظیفه دفاع از حقوق ملت را برعهده دارند.

وی اظهارداشت: از زمانی که بشر زندگی اجتماعی و گروهی را آغاز کرد قانون به عنوان تنها مرجع نظم بخش وارد زندگی انسان شد.

وی با بیان اینکه وکلا سربازان و مدافعان راستين در راستاي اجراي قانون هستند، عنوان کرد: از آنجا که قانون مستقل است کسانی که از حریم قانون دفاع می کنند هم باید استقلال داشته باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شغل وکالت نیز همچون نماینده مردم در مجلس بودن پر استرس است چرا که همیشه با خواسته هایی که تشخیص حق یا ناحق بودن آنها دشوار است، مواجه می شوند.

مرادی اظهارداشت: نمایندگان مردم استان در مجلس آماده انتقال دغدغه های کانون وکلای استان به مجلس شورای اسلامی و پیگیری استقلال این نهاد هستند.

وی افزود: در همه کشورها به ویژه ایران اسلامی از زمانی که کارشناسان حقوق، وکلا و قضات آغاز به کار و فعالیت و خدمت به مردم کردند در انجام فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پیشتاز بودند.

مرادي بر ترویج فرهنگ استفاده از وكيل در امور حقوقی در جامعه تاکید کرد و اظهارداشت: در راستای آشنا کردن مردم با حقوق و قوانین موجود در کشور باید تلاش بیشتری از سوی دستگاه ها و نهادهای ذی ربط  صورت گیرد.

وي همچنان عنوان كرد: از وکلا و قضات استان انتظار مي رود نمایندگان مردم استان كردستان در مجلس شورای اسلامی را در امر قانون گذاری با مشورت و ارائه پیشنهادها و نقطه نظرات خود یاری دهند.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: انتظار می رود وکلا با توجه به آگاهی و شناختی که در رابطه با تاثیرگذاری قوانین در اجتماع دارند، موارد مختلفی در خصوص نقاط قوت و ضعف قوانین را به نمایندگان مردم در مجلس منتقل کنند.

کد خبر 2245843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha