به گزارش خبرنگار مهر، بهروز پورسلیمان عصر جمعه در جلسه هم اندیشی جامعه نیکوکاری ابرار اردبیل اضافه کرد: این کارگاه ها در قالب فرش دستباف و صنایع دستی بزودی در شهرک صنعتی اردبیل راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه کارهای اجرایی برای ایجاد این کارگاه ها با خرید 800 متر زمین انجام شده است، تصریح کرد: این اقدامات در راستای اشتغالزایی افراد بیکار تحت پوشش این جامعه نیکوکاری و با هدف توانمندسازی نیازمندان انجام می شود.
رئیس هیئت امنای جامعه نیکوکاری ابرار استان با اشاره به نحوه سیستم حمایتی این انجمن نیکوکاری متذکر شد: ایجاد اشتغال پایدار و حمایت تحصیلی به شکل بورس تحصیلی یکی از برنامه های مهم این انجمن نیکوکاری است.
وی با بیان اینکه جامعه نیکوکاری ابرار به تناسب توانمندی های خود قدم به عرضه فعالیت گذاشته است، تاکید کرد: ایجاد سرویس های بهداشتی در مناطق محروم و همکاری با کمیته امداد و بهزیستی از دیگر برنامه های حمایتی این انجمن است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به نحوه تاسیس جامعه نیکوکاری ایرار؛ جذب منابع و سرمایه مادی و معنوی از افراد خیر و موسسات از طریق مشروع و قانونی و کسب درآمد را از برنامه های این انجمن برشمرد.
حسین پیرموذن احداث مراکز آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و خوابگاه های دانش آموزی و دانشجویی تاسیس و اداره و کمک به مراکز بهداشتی، درمانی، امداد و خدمات رسانی به محرومان و نیازمندان در سراسر کشور را از اهداف اصلی جامعه نیکوکاری ابرار عنوان کرد.
وی خواستار تسریع در اعطای کمک هزینه تحصیلی و آموزشی و کارآموزی به جوانان مستعد نیازمند و یا کمک بلاعوض شد و عنوان کرد: باید با موسسات خیریه در این زمینه تعامل و همفکری شود.
رئیس اتاق بازرگانی استان اضافه کرد: حمایت از جوانان مستعد برای کارآفرینی از اولویت های مشترک اتاق بازرگانی و جامعه نیکوکاری ابرار اردبیل است.
نظر شما