پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۱۶:۵۶

جلال كوزه‌گري مطرح کرد:

ضرورت مشارکت اهالی هندبال برای ارتقای این رشته ورزشی در کشور

ضرورت مشارکت اهالی هندبال برای ارتقای این رشته ورزشی در کشور

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون هندبال گفت: اهالی هندبال باید برای ارتقای ورزش هندبال در کشور مشارکت پرشوری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال کوزه‌گری صبح شنبه در مجمع انتخاباتی هیئت هندبال اصفهان با اشاره به افتخارات هندبال ایران در سال‌های گذشته اظهار داشت: از اینکه هندبال ایران پس از نزدیک به 45 سال جهانی شده، بسیار خوشحال هستم و به امید روزهای بهتری برای هندبال ایران نشسته‌ایم.

وی با اشاره به موفقیت‌های حاصل شده برای هندبال کشور تصریح کرد: این موفقیت‌ها که در نهایت در مسابقات قهرمانی آسیا و با صعود به مسابقات جهانی تکمیل شد، حاصل تلاش هیئت‌های مختلف استانی به شمار می‌رفت و همه باید کاری کنیم که این موفقیت‌ها ادامه داشته باشد.

رئیس فدراسیون هندبال کشور با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مختلف رشته ورزشی هندبال در کشور بیان داشت: باید کاری کنیم که از همه ظرفیت‌های هندبال کشور استفاده شود و در این زمینه آموزش و پرورش، نیروهای مسلح، ورزش کارگران و بقیه می‌توانند به ما کمک کنند.

وی با بیان اینکه وزیر ورزش توجه بسیاری نسبت به رشد هندبال بانوان داشته، تصریح کرد: وزیر ورزش در دیدار اخیر با من بر مسئله هندبال بانوان تأکید بسیاری کرد و ضرورت دارد که برای ارتقای این ورزش تلاش بسیاری کرد و فدراسیون‌های مختلف، ردیف بودجه‌های اختصاصی برای آن در نظر گیرند.

کوزه‌گری با اشاره به انتخاب فرامرز می‌آبادی به عنوان رئیس هیئت هندبال اصفهان گفت: همه باید تلاش کنند که این هیئت در ماه‌های آینده رشد بسیاری داشته باشد و در این زمینه اهالی هندبال باید تلاش کرده و به صورت پویاتر در این زمینه فعالیت کرده و برای عرصه‌های جهانی تلاش کنند.

کد خبر 2246756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha