پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۲۱:۵۴

عرب مقصودی:

مقدمات گازرسانی بخش کجور آماده شده است

مقدمات گازرسانی بخش کجور آماده شده است

کلاردشت - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: مقدمات عملیات گازرسانی به بخش کجور نوشهر آماده شده و از سال آینده اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن عرب مقصودی عصر شنبه در حاشیه آیین گازرسانی به سه روستای کلاردشت افزود: مقدمات طرح مطالعاتی گازرسانی بخش کجور درحال انجام است که بتوانیم با کمک نماینده محترم مجلس مصوبه  این پروژه بزرگ را از هیئت مدیره محترم دریافت کنیم، چراکه گازرسانی به شهرهای جدید لازم است مصوبه هیئت مدیره را داشته باشیم.

وی با اشاره به بدهی بخش های مختلف به این شرکت گفت: در سال 92 این شرکت بیش از 170 میلیارد تومان از بخش خانگی، سازمان های دولتی بویژه نیروگاه برق طلب دارد و درحال گفتگوی تعاملی با طلبکاران خود هستیم.

وی گفت : بخش خانگی بیش از 60 میلیارد تومان، ادارات دولتی 10 میلیاردتومان ونیروگاه برق بالغ بر 100 میلیارتومان بدهکار هستند.

قاسم احمدی نماینده مردم شهرستان های کلاردشت، نوشهر وچالوس نیز با تأیید خبر گازرسانی به کجور گفت: باتوجه به پیگیری های انجام شده کار مطالعاتی پروژه گازرسانی به کجور تقریباً رو به پایان است و امیدواریم شاهد کلنگ زنی گازرسانی بخش با بیش از 68 روستا درسال 93 باشیم.

محمد سنایی بخشدار کلاردشت درباره گازرسانی سه روستای طبرسو – پیقلعه وشکرکوه گفت: هزینه گازرسانی به این سه روستا با 17 هزار و 400 متر لوله گذاری، هفت میلیارد و 335 میلیون ریال بوده است که حدود 250خانوار ثابت و فصلی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.

کد خبر 2246909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha