پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۱۵

رحیم پورازغدی:

افراطیون بیشترین ضربه را به دین می‌زنند/ افراطیون شیعه تنها به وهابیت خدمت می‌کنند

افراطیون بیشترین ضربه را به دین می‌زنند/ افراطیون شیعه تنها به وهابیت خدمت می‌کنند

اصفهان – خبرگزاری مهر: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه افراطیون بیشترین ضربه را به دین می زنند، گفت: بیشترین مبارزات با افراطی گری را در مذهب تشیع شاهد بوده ایم و این مبارزه از زمان اهل بیت (ع) اغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رحیم‌پور ازغدی ظهر امروز در  نشست بررسی ریشه های فکری جریان‌های افراطی در جهان تشیع که در تالار اهل بیت (ع)، به همت دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه افراطیون بیشترین ضربه را به ادیانی همچون اسلام زده اند، اظهار داشت: مذهب تشیع در طول تاریخ خود با انواع حکومت های غیرالهی مبارزه کرده است و با تعالیم اهل بیت بیشترین مبارزات با افراطی گری را در  این مذهب شاهد بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه نخستین برخورد با افراطیون از سوی اهل بیت صورت گرفته است، بیان داشت این مطالب مبارزه در دوران اهل بیت و پیش از غیبت نیز وجود داشته است بنابراین عجیب نیست که در زمان کنونی شاهد فعالیت افراطیون دین و مذهب باشیم.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: افراطیون افرادی منفعت طلب و یا جاهل هستند که با غلو کردن درباره اهل بیت (ع) مقام اهل بیت را تنزل می بخشند و  برای القای شور تصنعی به دروغ و هر کار دیگر متوسل می شوند و به دین و مذهب ضربه وارد می کنند.

وی اضافه کرد: نخستین هسته های جریان افراطی در ابتدا به دینی ظاهری متمسک بوده اند به گونه ای که طرفداران اولیه بابیت و بهاییت عده ای نماز شب خوان و طلبه جاهل تشکیل دهند که با بی اطلاعی از دین مکتب را فدای دین خود می کنند.

ورود سنت های نادرست به مذهب تشیع از فرقه های غیرمذهبی

پورازغدی با بیان اینکه بسیاری از سنت ها از جاهای دیگر وارد مذهب تشیع شد، بیان داشت: نمی توان تمام کتب روایی را صحیح دانست و برای درک درست برخی مفاهیم و آیات نیز نیاز به تفسیر علما و مجتهدان داریم چرا که اگر قرار باشد تمام کتب حدیث درست باشد و هرکس برداشت خود را از ان بکند هرج و مرج دینی ایجاد می شود.

وی تاکید کرد: امام خمینی (ره) نیز در این زمینه می فرماید که جوانان انقلابی حوزه و مدرسان انقلابی با هم بر سر فقه سنتی و پویا اختلاف نداشته باشند چراکه نتیجه این اختلافات رشد افعی‌های خوش خط و خال و گروه رفاه طلب حوزه می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در تعریف معنای بدعت ابراز داشت: بدعت از دو شاخه تشکیل شده است که حذف بخشی از دین و یا ترویج کارهای بیهوده به نام دین هر دو بدعت محسوب می شود.

وی تصریح کرد: برخی برای تعبیر دین تنها منافع خود را مدنظر گرفته و خود بر این موج سوار می شوند و تنها عالم دینی است که می توانداین مسائل را به مردم تذکر می دهد و بدون در نظر گرفتن منافع خود عقاید شیعه را تبیین کند.

رحیم پور تاکید کرد: در برخورد افراطیون شیعه همین بس که برخی هفته وحدت را در سایت های ماهواره ای خود به نام دین و اهل بیت به نام هفته برائت معرفی می کنند در حالی که اهل بیت ما تأکید کرده اند که اهل تسنن از محبان ما هستند.

وی اضافه کرد: افراطیون تنها به دین وهابیت خدمت می کنند و موجب نابودی شیعیان و اشتباه معرفی کردن این مذهب به دنیا می شوند و این در حالی است امام خمینی (ره) با برخورد هوشمندانه خود و با الگو گرفتن از تعالیم اهل بیت در این ارتباط  تشیع را در دنیا عزت بخشید.

کد خبر 2247436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha