پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۹:۵۵

زاهدی:

آموزش های دانشگاهی باید مهارت محور باشند

آموزش های دانشگاهی باید مهارت محور باشند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر لزوم مهارت محور شدن آموزش های دانشگاهی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی زاهدی بعدازظهر یکشنبه در جشن میلاد حضرت زینب( س) که در دانشگاه آزاد واحد کرمان برگزار شد، گفت: باید آموزش در دانشگاه ها به گونه ای باشد که افراد فارغ التحصیل بعد از ورود در بازار کار بتوانند از دانش خود به صورت عملی استفاده کنند.

وی به اهمیت سه مقوله آموزش، پژوهش و تحقیقات اشاره کرد و افزود: رابطه تنگاتنگ علم و مهارت حلقه مفقوده  جامعه امروز است که باید برای رفع این نقصان از ظرفیت واحدهای تحقیق و توسعه و مراکز پژوهشی دانشگاه‌ها استفاده شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: باید به شرکت های دانش‌بنیان و مراکز رشد توجه ویژه ای مبذول شود.

زاهدی تصریح کرد: نمایندگان مردم در مجلس شوری اسلامی در تلاش هستند که در راستای رفع مشکلات مردم گام بردارند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: در زمان انقلاب با عزم مردم به ویژه جوانان مشکلات کشور یکی پس از دیگری رفع شد و ایران اسلامی امروز توانسته است سربلند باشد.

زاهدی به بحث اقتصاد مقاومتی و تاکیدات مقمام معظم رهبری در این خصوص اشاره و تصریح کرد: در این مورد نیز باید ساعی و کوشا باشیم و به گونه ای عمل شود که اقتصاد مقاومتی به صورت یک مطالبه عمومی مطرح شود.

کد خبر 2247667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha